Nokia 5230 újratelepítés?
Figyelt kérdés
nokia 5230 újratelepítés? valaki mondja már meg hogy hogy kell csinálni2013. júl. 8. 23:18
1/5 anonim válasza:
Van egy Nokia Ovi Suite nevü programocska, ezt kell letölteni és ezzel lehet elvégezni a frissitést. Mikor összedugod majd a géppel a telot akkor az Ovi Suite opciót kell választani és a többit már a gépen kell intézni, 20 perc 1 óra is lehet akár a foylamat. Meg a memoriakártyát ha van érdemes kivenni előtte, és ami nagyon fontos: Ha egyszer elkezded a frissitést semmiképp se huzd le a gépröl a telefont és az akksi legyen rendesen feltöltve, mert ha frissités valamiért megszakad mielőtt elkészülne akr tönkre is teheti a telot.
2/5 anonim válasza:
Gondolom gond van a szoftverrel.
Netről letöltesz egy Nokia PC Suite programot rádugod a kábelt a telefonodra elindítod a programot, magyar nyelvű nagyon egyszerű és azzal ki lehet javítani a hibákat plusz szoftver frissítési lehetőség is van benne.
Hogy hogyan kell teljesen újra húzni azt így nem tudom, de ha más gondod van akkor a beállításoknál kell lennie olyan lehetőségnek hogy gyári beállítások visszaállítása.
3/5 A kérdező kommentje:
rendben nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2013. júl. 8. 23:50
4/5 A kérdező kommentje:
sajnos teljesen újra kéne rakni de nem megy a visszaállítást meg nem tudom mert nem tudom a biztonsági kódom nem kérdeztem meg az előző tulajt
2013. júl. 10. 23:58
5/5 anonim válasza:
Akkor a fentebb leirtakkal meg tudod csinálni, ott lehet választani azt is hogy állitsa alapra a telefont telepités közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!