Melyik a jobb: Nokia, vagy Samsung?
Figyelt kérdés
És milyen telefont lehet kapni újan, vagy használtan, ha van fölös tízezer forintom?2008. jún. 23. 17:38
21/23 anonim válasza:
android... lehet hogy jobb a symbian annanál de a bellenél SOHA. ugyanúgy van OVI market ugyan olyan gyors. hameg nemtalálsz progit az oviban akk nokiaprogramok.hu
22/23 anonim válasza:
Emberek a Samsung! Mire jó a nokia porfogónak mondjuk változó maga a samsung azért jobb mert nagyobbak és feljebb áll bármelyik márkánál. nekem 3 évig volt samsungom azt is csak azért cseréltem le mert meguntam és megint samsungot vettem és a nokia rohadt drága. apám is nokia függő és sajnos gyengébbek mint a samsung képzeljétek szoftverhibás 4 napos telefon a nokia helyében a pokolig süllyednék. ennyi
23/23 anonim válasza:
Nokia
Indok:
-Megbízható(ELŐZŐ lehet hogy olyat fogtál ki,de ez a samsungnál is előfordulhat)
-Gyors,könnyen használható operációs rendszer (androiddal ellentétben)
-Többet tud a Samsungnál
-Üveg kijelző(ami lehet hátrány is de szerintem jobb mint a műanyag,érzékenyebb)
-Jó kamera
Hátrányok:
-Nem kiszedhető az aksi
-ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!