Melyik a jobb: Nokia, vagy Samsung?
Figyelt kérdés
És milyen telefont lehet kapni újan, vagy használtan, ha van fölös tízezer forintom?2008. jún. 23. 17:38
11/23 anonim válasza:
sony!!!! nekem 2 éve volt elösször sony-m azóta ez a 3ik!és nem bántam meg de ha már nokia vs. samsunk akkor nokia a jobb
12/23 anonim válasza:
nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy melyik a jobb. Én egy telekommunikációs cégnél dolgozom és pl több nokiát hoznak szervízbe mint samsungot. Persze vannak márkán belül is típusok amik megbízhatók illetve olyanok amik nem.
13/23 anonim válasza:
Egyértelműen Nokia. Sokkal jobb minden tekintetben és az S40 egy kiforrott rendszer, így nem fagyogat.
16/23 FAKESZmester válasza:
"nagyon jól birja a strapát" a sony?
sztem ez elégnagy tulzás :D
a nokia elpusztithatatlan:D
18/23 anonim válasza:
a NOKIA jobb nekem nokia 5230 van és nagyon zsír
19/23 anonim válasza:
Sztem a nokia a legbénább, mert android fan vagyok, de mikor még utáltam az androidot már akkor is utáltam a nokiát!
Szóval a kettő közűl samsung, de a lényeg h andriod. ;)
20/23 anonim válasza:
NOKIA! Mondjuk 10 ezerből régebbit tudsz venni.De nekem vannak olyan tapasztalataim a nokia 5230 hogy kiesett az emeletről a hátára esett semmi baja.Mondjuk nekem most egy nokia c7-m van 32 ezerért gyári headsetel mindennel együtt megérte. Hát 10 ezerből max régi DE AKKOR IS NOKIA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!