Melyik a jobb: Nokia, vagy Samsung?
Egyik se,a sony ericsson a király,főleg az aksija tuti nagyon jól birja a strapát,van egy 5 éves sony ericssonom /t310/ ami a mai napig nagyon jol műkodik,csak már kiment a divatból!
Amugy a nokia a jobb,többet is tud mint a samsung.
Aki már megismert egy mobil fajtát,az mindég ahoz a tipushoz ragaszkodik.
Kivétel a tesóm mivel neki már volt több fajta mobilja,nem tud leragadni egy márkánál,ő a változatosságot szereti.
nokia.10 ezerért?hát...
nokia 6101,6600,6102,6610,2610,1208,stb.ezek használtan kerülnek kb ennyibe.
újak:nézz utána neten,mert minden szolgáltatónak más áraik vannak.
Nos,akksiban ÁLTALÁBAN jobb a Nokia(vannak új telók amiknek csak 2 napig bírja az akksi),térerőben viszont mindenképp jobb a Nokia. Külcsíny miatt Samung,de napi felhasználói szinten a Nokia mindenképp szerencsésebb választás szerintem,bár ezek is csak szokás kérdések.Szervíz szempontjából már mindegy,mert lassan mindegyik szervízigényes.
Én használtam 2 hétig Samsungot,valahogy nem jött be.Nálam a Nokia és a Sony Ericsson a favorit:-)
Az árak és az akciók folyamatosan változnak,de ált. samsungot könnyeben veszel 10 ért mint Nokiát.De az alap Samsungnál nem cseng és rezeg a teló egyszerre és kikapcsolt állapotban nem ébresztenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!