Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik androidos telefont...

Melyik androidos telefont vennétek? Lista lejjebb!

Figyelt kérdés

Huawei Ascent Y300

Lg L3

Lg Optimus L7

Samsung Galaxy ace

Samsung Galaxy Ace 2

Samsung Galaxy ace duos

Samsung Galaxy Y

Sony Xperia E

Sony Xperia J

Sony xperia tipo

Sony Xperia sola

Zte blade II

Fontoss, hogy a gyártó frissítse az op rendszert a készülékein. És, hogy ne szaggasson

2013. jún. 24. 20:10
1 2
 11/17 anonim válasza:

Nekem y300-am van és nagyon meg vagyok vele elégedve főleg 34000 ft.-ért.Nagyon megéri.A kijelzője nagyon szép,persze nem mondom azt,hogy a többi telefon amit itt felsoroltál nem lenne szép a kijelzője,de ennyi pénzért.hát inkább az y300.Gyors is,a kijelző mérete ideális,elfér a zsebedben,nem szaggat,stb.

Lg L3 elavult

Lg optimus l7 nemtudom,nekem annyira nem jön be

Samsung galayi ace a tudása nem megfelelő

Samsung galaxy y a képernyő minősége rossz,lassú,hangerő 0

Sony Xperia E jó kis telefon egy szinten van az y300-al csak drágább

Sony Xperia E jó telefon de nem ér meg annyit amennyiért árulják!!!

Sony xperia tipo ismerősöm már harmadszor vitszi vissza a t-mobilhoz mert valami mindig elromlik rajta

Sony xperia sola szerintem nagyon jó telefon az árát nem tudom de ha 35-40 ezerért adják én megvenném a helyedben

ZTE blade II e telefonok között nagyon elhalványul teljesítménye

szóval én a helyedben a sony xperia sola-t,y300-at venném vagy esetleg sony xperia e

2013. jún. 25. 12:19
 12/17 anonim válasza:
hát szerntem nem a zte blade II hamem a III vedd meg az is androidos és talán még olcsób és majdnem akkora int a samsung galaxy sII
2013. okt. 11. 20:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Huawei vettem. De már régebben. Amúgy ne is haragudj de sztem jobb a y300 mint a blade 3. Zte csak 1 magos 512 rammal. Y300 meg legalább 2magos telefon. Meg hát a blade 3 ba Adreno 200-as proci van. y300ban meg Adreno 203-as.
2013. okt. 13. 16:23
 14/17 A kérdező kommentje:

[link]

Összehasonlitás melyik proci a jobb.

2013. okt. 13. 16:24
 15/17 A kérdező kommentje:
telefon összehasonlítás: [link]
2013. okt. 13. 16:29
 16/17 anonim válasza:

Hello! Nekem Samsung Galaxy J5 öm van. Egyáltalán nem szaggat nem fagy le és az alap eszköz memóriája 16,00 GB

Szerintem a legjobb telefon ! :D Mondjuk te döntésed te fogod használni nem mi :D

2017. okt. 27. 06:56
 17/17 A kérdező kommentje:
jó hogy 4éves kérdés. Ezek már mind elavult telefonok
2017. nov. 3. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!