Melyik androidos telefont vennétek? Lista lejjebb!
Huawei Ascent Y300
Lg L3
Lg Optimus L7
Samsung Galaxy ace
Samsung Galaxy Ace 2
Samsung Galaxy ace duos
Samsung Galaxy Y
Sony Xperia E
Sony Xperia J
Sony xperia tipo
Sony Xperia sola
Zte blade II
Fontoss, hogy a gyártó frissítse az op rendszert a készülékein. És, hogy ne szaggasson
Nekem y300-am van és nagyon meg vagyok vele elégedve főleg 34000 ft.-ért.Nagyon megéri.A kijelzője nagyon szép,persze nem mondom azt,hogy a többi telefon amit itt felsoroltál nem lenne szép a kijelzője,de ennyi pénzért.hát inkább az y300.Gyors is,a kijelző mérete ideális,elfér a zsebedben,nem szaggat,stb.
Lg L3 elavult
Lg optimus l7 nemtudom,nekem annyira nem jön be
Samsung galayi ace a tudása nem megfelelő
Samsung galaxy y a képernyő minősége rossz,lassú,hangerő 0
Sony Xperia E jó kis telefon egy szinten van az y300-al csak drágább
Sony Xperia E jó telefon de nem ér meg annyit amennyiért árulják!!!
Sony xperia tipo ismerősöm már harmadszor vitszi vissza a t-mobilhoz mert valami mindig elromlik rajta
Sony xperia sola szerintem nagyon jó telefon az árát nem tudom de ha 35-40 ezerért adják én megvenném a helyedben
ZTE blade II e telefonok között nagyon elhalványul teljesítménye
szóval én a helyedben a sony xperia sola-t,y300-at venném vagy esetleg sony xperia e
Hello! Nekem Samsung Galaxy J5 öm van. Egyáltalán nem szaggat nem fagy le és az alap eszköz memóriája 16,00 GB
Szerintem a legjobb telefon ! :D Mondjuk te döntésed te fogod használni nem mi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!