Melyik androidos telefont vennétek? Lista lejjebb!
Figyelt kérdés
Huawei Ascent Y300
Lg L3
Lg Optimus L7
Samsung Galaxy ace
Samsung Galaxy Ace 2
Samsung Galaxy ace duos
Samsung Galaxy Y
Sony Xperia E
Sony Xperia J
Sony xperia tipo
Sony Xperia sola
Zte blade II
Fontoss, hogy a gyártó frissítse az op rendszert a készülékein. És, hogy ne szaggasson
#Samsung Galaxy Ace #Samsung Galaxy Y #Samsung Galaxy Ace 2 #LG Optimus L3 #Sony Xperia Tipo #LG Optimus L7 #Sony Xperia J #Sony Xperia E #Samsung Galaxy Ace Duos #Huawei Ascent Y300
2013. jún. 24. 20:10
2/17 anonim válasza:
Akkor elég szar listát raktál össze. Ezek nem is gyorsak és frissitve se lesznek nagyon.
3/17 A kérdező kommentje:
Ezeket tudom venni az előfizetésemmel 0Ft-ért!
2013. jún. 24. 20:57
5/17 anonim válasza:
Utolsó te bolond vagy, ezek igen jó telefonok. Főleg a Y300. Attól hogy neked van egy fullos telefonod, nem kell lenézni a középkategóriás telefonokat...
6/17 anonim válasza:
Ezek alsó kategóriás telefonok. Nekem közép kategóriás van. Egy xperia p.
7/17 anonim válasza:
Nekem volt egy xperia P (most SGS3-am van) és tesóm kapott egy xperia J-t. Szerintem a J jobb mint a P, de nem mindenkinél van ez így. Mindenkinek más tetszik külsöben, belsőben...
8/17 A kérdező kommentje:
nekem elég régi készülékem van! még 2010ben vettem. x10 mini pro. És már eléggé megviselt! Azt ma elmentem a szolgáltatómhoz és ezek a készülékek vannak ingyen az előfizetésemhez. Vagyis csak annyi a feltétele, hogy legyen net előfizetés a telefonon. Én is az Y300-at néztem ki. 2magos procival. És most olvastam, hogy érkezik vagy érkezni fog rá a 4.2es android. Amúgy 4.1essel jött ki. szóval ezt is frissítik. x10 mini pronál nekem kellett frissítenem fórumokon keresztül.
2013. jún. 24. 22:04
9/17 anonim válasza:
Ace2,Y300 vagy Sola
Én mindenképp a háromközül valamelyiket választanám és mivel samsungos vagyok ezért valoszinű hogy ace 2 venném meg.Jelenleg Gingerbead van rajt de kiadják rá 1-2 honap mulva a jb rá és nagyon valoszínű hogy megkapja majd a 4.2 frissitést is mert megkérdeztem a szolgáltatónál.
10/17 anonim válasza:
Szia! Nekem Tipom van .. jo kis telo csak ezek hamar lemerülnek engem az idegesit ! Naponta kell tölteni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!