Atesz13 kérdése:
Belehet egy androidos telefont, utca házszámra mérni? A rendőrség vagy valahogy máshogy lehet bemérni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 21:44
1/7 anonim válasza:
elloptál egy telót és most parázol?:) ejjnye-ejjnye, máskor ne lopd el más tulajdonát!
2/7 anonim válasza:
nem csak az androidost hanem bármelyiket is ha van benne kártya. le 3szögelvekb 5-8 méter pontossan . ha nincs benne kártya akkor semmit nem tudnak vele kezdeni.
3/7 A kérdező kommentje:
találtam és kivettem a sim kártyát beletennék egy másikat de nem tom imei alapján lenyomozzák?
2013. jún. 18. 22:00
4/7 19András93 válasza:
ha jól tudom imei-vel csak blokkolni tudják a telefont de bemérni....bemérni csak hivás esetén lehet
jah és am az emberek nemigazán jegyzik meg a teló imei számát :P
de javitsatok ki ha tévedek.....
5/7 A kérdező kommentje:
felírni fellehet nekem is fel van írva bár nem valami jó telóm van.
2013. jún. 18. 22:44
6/7 anonim válasza:
kijavitlak mert tévedsz.
a telefonszámbol már a szolgáltó megmondja hogy milyn meje volt amibe nbenne volt a kártya. körülményes de megoldják.
továbbra ha a készüléket kártyával együtt bekapcsolod máris bemérhető. nem kell hivni hozzá.
és továbbá ha talál egy mobilt azt be kell szolgáltatni. máskülönben szabálysértés vagy büncselekmény. ha a tulaj ugy adja elő hogy ellopták töle akkor kutya nem mossa le rolad. add le a yardon. ha nem jelentkezik x napon belül érte akkor a tied lesz
7/7 A kérdező kommentje:
leadtam nemért annyit az egész
2013. jún. 26. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!