Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen lesz az IOS7? Iphone.

Milyen lesz az IOS7? Iphone.

Figyelt kérdés
Azt mondjak hogy az iphone4 et teljesen használhatatlaná teszi az ios 7.Mondjuk most se valami gyors...de nekem már lassan 3 éves :S.

2013. jún. 23. 01:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. kijött a beta2, gyorsabb lett, a dock-on is segítettek valamennyivel, illetve egy csomó bug eltűnt, konkrétan most használatban csak 1et találtam, ami még mindig nem tökéletes, de már használhatóbb. szóval ha még egy kicsit faragnak rajta, akkor már 4/4S-en sem lesz annyira zavaró.
2013. jún. 24. 21:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Bejovo hivas fogadas tenyleg olyan csunya?
2013. jún. 25. 01:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem alakul az iOS7, bár az ikonokon még nem ártana faragni. Handras egy bejegyzésében ( [link] láthatsz sok képernyőképet, bejövő hívás pl egész ízléses szerintem.

Aki szerint csak a külső fog változni: elég sok újdonság jön iOS7-tel (pl fejlettebb multitasking), hogy legyen indok a lassúságra. iOS6-ban alig változott néhány dolog (AutoLayout talán ami a leginkább hatással lehetne a teljesítményre, de kétlem, hogy egy Settings miatta lett lassú), aztán mégis lelassult az iPhone 4.

2013. szept. 1. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!