Milyen lesz az IOS7? Iphone.
Figyelt kérdés
Azt mondjak hogy az iphone4 et teljesen használhatatlaná teszi az ios 7.Mondjuk most se valami gyors...de nekem már lassan 3 éves :S.2013. jún. 23. 01:43
11/13 anonim válasza:
6-os vagyok. kijött a beta2, gyorsabb lett, a dock-on is segítettek valamennyivel, illetve egy csomó bug eltűnt, konkrétan most használatban csak 1et találtam, ami még mindig nem tökéletes, de már használhatóbb. szóval ha még egy kicsit faragnak rajta, akkor már 4/4S-en sem lesz annyira zavaró.
12/13 A kérdező kommentje:
Bejovo hivas fogadas tenyleg olyan csunya?
2013. jún. 25. 01:26
13/13 anonim válasza:
Szerintem alakul az iOS7, bár az ikonokon még nem ártana faragni. Handras egy bejegyzésében ( [link] láthatsz sok képernyőképet, bejövő hívás pl egész ízléses szerintem.
Aki szerint csak a külső fog változni: elég sok újdonság jön iOS7-tel (pl fejlettebb multitasking), hogy legyen indok a lassúságra. iOS6-ban alig változott néhány dolog (AutoLayout talán ami a leginkább hatással lehetne a teljesítményre, de kétlem, hogy egy Settings miatta lett lassú), aztán mégis lelassult az iPhone 4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!