Milyen lesz az IOS7? Iphone.
Figyelt kérdés
Azt mondjak hogy az iphone4 et teljesen használhatatlaná teszi az ios 7.Mondjuk most se valami gyors...de nekem már lassan 3 éves :S.2013. jún. 23. 01:43
1/13 anonim válasza:
[link] Ilyen az iOS 7 és szerintem is haza fogja vágni az i4-et, több mint valószinű hogy az i4s-t is.
2/13 A kérdező kommentje:
:S lehet sajna...most mennek 50 ezerbe Hibatlan alapotba..de jon az ios 7 le mennek 25 re :S
2013. jún. 23. 02:18
3/13 A kérdező kommentje:
Mikor jon?
2013. jún. 23. 02:20
5/13 anonim válasza:
Szerintem annyira nem fogja lassitani. Az ios 7 szinte csak kinezetileg lessz kulombozo az ios 6 tol. +nehany uj app, ujdonsagok, de nagyresze a 4 es 4s-en nem fog megjelenni. legfeljebb kibrobalod es ha nem jon be vagy tenyleg nagyon lelassitja, akkor ujratelepited a 6ost.
6/13 anonim válasza:
igen, már írtam, hogy én próbáltam a bétát, és nem is az, hogy rossz, mert oké, most hibás, de javítják a véglegesben, és mivel a legtöbb olyan dolgot, amit iPhone 5 megkapott, kihagyták 4/4S-ből, lassabb sem lesz az ios6-hoz képest. viszont ocsmány. a modulok nagyrésze nem átlátszó opálos, mint iPhone 5-nél, hanem egy színű szürke...szóval tényleg olyan gagyi hatást kelt. kamera alkalmazásban 4s-ben se lesznek instagram szerű szűrők, viszont a négyzet alakú kép funkció mégis benne van(ez is olyan átgondolatlan, hogy akkor minek...) szóval felhasználói élményben teljes mértékben kivégzi a 4/4S-t az ios7.
7/13 A kérdező kommentje:
Az komoly....vagyis akkor kuka lesz egy 65 ezer foritnos telo :D:D Kotelezo lesz frisitenni?Es ha frisittem vissza lehet butitanni?Iphone 4 32gb van.
2013. jún. 23. 21:04
8/13 anonim válasza:
Miért lenne kötelező frissíteni? Egyátalán nem az, és vissza lehet rá rakni, persze.
9/13 anonim válasza:
Vissza lehet rakni de az bonyolultabb lesz.. Kel shsh meg TinyUmbrella. 4/4s szerintem nem fogja hazavágni instagram filterek lesznek benne csak nem 'élő' formában tudod hanem külön a fotókat meg kell szerkeszteni. Csak az AirDrop amit sajnálok 4s-ből.
10/13 anonim válasza:
Belassulni nem fog szerintem, különben nem adták volna már ki 4-re vagy 4s-re, ezért nem adják ki 3gs-re se már mert annyira laggolna h nem tudnád használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!