Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nincs térerőm?

Miért nincs térerőm?

Figyelt kérdés
Leejtettem a mobilomat nemrég, leesett a hátlapja (már vissza se tudom rakni, mert letört egy darabja). Akkor még működött, viszont azután elment a térerőm egy-egy időre. Most meg szinte sosincs. Néha van, de el is "megy". Mitől lehet? Mennyiért csinálják meg? Amúgy SE k510i.
2009. okt. 11. 15:16
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és T-mobileos.
2009. okt. 11. 15:17
 2/2 anonim válasza:
egyszeűen csak megsérült benne az antenna és enyi 3000 ft ért csinálja meg egy ilyen maszek szervíz ki cserélnek benne egy véghosszt vagy nem tom hogy ennek híják e, de nekem se volt térerőm és akkor mondta hogy véghossz tönre ment benne. énis ejtettem már le és nekem meg a memória kártyámról tünt el mindenem sajnos ezek az uj kütyük már nagyon érzékenyek. mikor bunkofonnal rohangált mindenki az volt a menő mer azok strapa biróak voltak :)
2009. okt. 11. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!