Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek, nincs térerőm?...

Mit tegyek, nincs térerőm? (többi lent)

Figyelt kérdés
LG ku990i telefonomon csináltam egy szoftverfrissítést.Minden rendben van, tökéletesen müködik csak egy baj van, nincs térerőm. Mit csináljak?
2011. febr. 5. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Tedd a hálózatválasztást automatikusra.
2011. febr. 5. 13:10
 2/3 anonim válasza:
Próbáld meg a szolgáltatóválasztás menüpontban! Állítsd át automatikusról kézire, hogy keressen neked hálózatot! Mert előfordul, hogy meghibásodik valami, megmakacsolja magát a telefon, és magától nem keres hálózatot, mert úgy gondolja, minek az.. Keress te helyette!
2011. febr. 5. 13:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megpróbáltam automatikusról kézire állítani, de nem ment, mert töltés közben kiírta azt, hogy "Időtúllépési hiba" (ezt körübelül 10 másodpercel azu7tán írta ki, hogy megnyomtam a kézi beállítást. Szerintem nekem NV file vagy NV backup kellene, mert tulajdonképpeen csak a szoftver mappáját cseréltem le a többit nem. Lécci, valaki tudna nekem segíteni?
2011. febr. 5. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!