Mi lehet a baj? SamsungS5230 a telefonom típusa. Eddig pannonos voltam, majd áttértem a T-mobile-ra. A pannon hálózatán mindig full térerőm volt a lakásban is, azonban a T-mobile számom óta a lakásban alig illetve van úgy, hogy nincs térerő.
Figyelt kérdés
Panel lakásban lakom. Lehet, hogy az árnyékolná le ennyire? Ha kimegyek az utcára, ott majdnem maximális térerőm van. De például a barátom családi házban lakik, ő is T-mobile-os, és neki van max térereje a házban is, nekem még ott is aligalig. Mi lehet a probléma?? SIM kártya vagy telefon baj?2010. aug. 4. 00:46
1/6 anonim válasza:
Függetlenül vetted vagy te függetlenítetted ki? Mert ha kilett függetlenítve akkor sztem már is megvan a gond. Am a t-mobile nem mindenhol jól érhető el én is t-és vagyok és amikor másoknak böven van térereje nekem semmi.
2/6 A kérdező kommentje:
Használtan vettem a telefont, szóval nem tudom :( Szerintem nem gyárilag független.. Az lehet a baj?
2010. aug. 4. 01:43
3/6 anonim válasza:
ennyit ér a t-mobile ey rakat ****
vodafone a király...
4/6 anonim válasza:
Mint leírtad neked ott sincs térerőd ahol másoknak van, tehát nem a szolgáltatóval van gond(ezt főleg azoknak mondom akik a t-mobilet fikázzák!)
Viszont kérdésedben a válasz is benne van, ha nem gyári független a készülék akkor elb@aszták a szoftverét amire már késő bánat, ezért szoktuk mondani hogy szoftveres függetlenítést NE csinálj!Ha szerencséd van visszaviszed a készüléket ahonnan hoztad és visszaveszik, ha nem akkor buktad az árát és igazából nem sok mindent tudsz vele csinálni!Szomorú, máskor előbb kérj tanácsot, ne utólag.
5/6 anonim válasza:
Használt mobilba vetted? vagy valakitől? ha használt mobilba akkor ott minden telefont függetlenítenek ha vmi szeméyltől akkor megkell kérdzeni tőle függetlenítette e vagy függetlenül vette. Sztem is a függetlenítés lett elcseszve vele.
6/6 A kérdező kommentje:
Valakitől egy online aukciós oldalon vettem. Most lehet hülyeséget kérdezek, de szoftverfrissítés nem segítene rajta?
2010. aug. 4. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!