Alapból ilyenek az okostelefonok, vagy csak az enyém merül ilyen gyorsan?
A merülés sok minden miatt lehet. Kijelző fényereje, háttérben futó alkalmazások, 3g, gps, használata, az oprendszer optimalizálatlansága, használási szokások. Írj a topicjába a prohardveren, ott biztos segítenek, nem ismerem a telefont.
A net és a játék pl nagyon eszi az akksit.
Ez teljesen normális. Egy okostelefon ilyen gyorsan merül, 4-5 óra intenzív használat még jónak is számít.
És ha a legalacsonyabb szinten van a fényerő akkor is a kijelző fogja a legtöbbet fogyasztani, mert egyszerűen az fogyasztja a legtöbbet.
Majd remélhetőleg a jövőben elterjed az IGZO paneles kijelző, ami ha jól tudom 90%-kal fogyaszt kevesebbet a mostani kijelzőknél, de ha nem is 90%-kal, akkor is nagyságrendekkel kevesebbet.
Ha ki van kapcsolva a wifi/3G/bluetooth/GPS, és csak néha-néha telefonszálsz, SMS-t írsz, akkor neked is bírná mondjuk 2 napot.
Intenzív használat közbe minden telefon lemerül egy nap alatt.
Tesómnak xperia tipo van, és 5-6 napot bír ki, igaz csak néha telefonál, smst küld, netet max naponta 1szer ha használja. Nekem 2 androidos telefonom van (1300mA, 1950mA) a kisebbik xperia x8 2éves lesz és max 2napot bír,(magyar sim külföldön ezért mindig váltogatja a szolgáltatót) a nagy y300 egy hetes készülék az is 1 napot bír most 61%-os az akku és 23 órája megy ez az első nap h nem nyomkodtam halálra csak 1 órát beszéltem viberen, 10 percet játszottam, 10 órán keresztül volt wifin vagy mobilneten. Szerintem korrektek az értékeid. Nézd meg még azt h mennyi idő alatt megy le 100ról 99%ra úgy h minden alkalmazásból kilépve net kikapcs fényerő automatikus, és nem nyúlsz hozzá. Én azt akartam megnézni de 10óra után már nem bírtam ki és netezni keztem 10perc után 97% lett. Ha megvannak az értékeid írd meg..
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!