Okostelefonok akksijat hogyan kimelitek? Hogyan toltitek? Mindig 12-14 orat kell egyszerre?
most kaptam egy uj okostelot es elso ejszaka nem suttettem ki ill.hagytam a tolton 12-14 orat? Ez nagy baj? Mire figyeljek oda?
Elore is koszi a valaszokat!
1. Használod.
2. Ha lemerül feltöltöd.
3. Ugrás az első pontra.
Mi az hogy ki kell sütni?
Feltölteni kell inkább.
És nem kell a töltőn hagyni ha épp nem muszáj (pl alszol).
"es az sem gaz, ha elso alkalommal nem 12-14 oraig toltottem? Nem lesz kevesebb elettartamu emiatt? :)"
Fogadjunk a boltban mondták.
Ha arra jársz, nyomj egy fülest az eladónak, mondd hogy a gyakoriról küldik a jótanácsért.
Ahogy már írták, formázni nem kell, minimum 5 éve legalább, de lehet sokkal inkább 10, csak a boltokban hozzánemértő emberek dolgoznak, és még ők terjesztik a hülyeséget.
Annyi, hogy töltőd amíg 100%-on lesz, utána le is veheted a töltőről, vagy rajta is hagyhatod, az aksinak mindegy, max a villamszámlának nem.
Amire figyelni kell, hogy ne hagyd csontra merülni, 5-10% között már inkább kapcsold ki, ha nem vagy töltőközelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!