Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy mini GT-S5570I...

Samsung Galaxy mini GT-S5570I -re van már nagyobb android? Alapból 2.3.6-volt rajta azért kérdezem mert egyik ismerősöm azt mondta hogy nincs.

Figyelt kérdés

2013. máj. 23. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs és nem is lesz. Gyárilag eddig kapott frissítést.
2013. máj. 23. 18:12
 2/9 A kérdező kommentje:
:/ kár bezzeg az ez elöttiekhez meg van.. :/
2013. máj. 23. 18:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen ez előtiekhez?
2013. máj. 24. 11:24
 4/9 A kérdező kommentje:
hát amiken alapból nem 2.3.6 van hanem 2.3.3 vagy mittom én
2013. máj. 28. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez egy régi modell, ráadásul már megjelenésekkor egy alsókategóriás modell volt. Ezért nem csoda, hogy az ilyeneket nem frissítenek.

Azok a Samsungok amelyek már gyárilag 2.3-mal jöttek ki, azok már inkább a mini után jelentek meg, hisz amikor ez megjelent akkor még a Froyo (2.2) volt a friss rendszer, ez meg pont azzal jött ki. Ami még a mini megjelenése előtti modell volt azokon jórészt még az ennél régebbi rendszer volt és nem kaptak frissítést. Egyedül talán a Galaxy S (az akkori csúcsmodell) ami kapott 2.3-as frissíétst, más modell nem.

Ami meg már gyárilag valamilyen 2.3-as verzióval (gingerbread) jött ki, azok meg a mininél újabbak (nem előd modellek, hanem inkább utódmodellek), de még ezek közül se kapott mindegyik új rendszert (max. csak szintén ezt a 2.3.6-ot), csak a magasabb kategóriában lévők.

2013. máj. 28. 19:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor amik gyárilag valami 2.3.x-esel jöttek ki arra nincs frissítés de amik 2.2.x-esel azokra van még 4. valahányas is?
2013. máj. 28. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol hibáztam a megfogalmazásban hogy ez jött le neked, de nagyon nem így van.

Az lenne a lényeg, hogy a mininél régebbi (előbb megjelent) modellek 1.6 meg 2.1-es verziókkal jöttek ki. Ezek jórészt ha kaptak is frissítést az max. 2.2-ig volt. (kivéve a galaxy s, ami kapott 2.3-at is).

A minivel egyidőben kijövő telefonok már 2.2-vel jöttek ki, ezek azért már frissíthetőek voltak 2.3-ig.

Aztán vannak ami már a mininél újabb modellek, ezek azért már inkább valamilyen 2.3-as verzióval jöttek ki (1-2 már 4.0-val), na ezek azok amelyek közül egy pár már frissíthető 4.1-re, de a többség marad azzal a verzióval, ahogy megjelenéskor kijött a gyárból.

Az meg, hogy melyik telefon meddig kap frissítést, csak a gyártón múlik. Az olcsóbb modelleket nem igazán szokták elárasztani frissítésekkel. Meg persze minél régebbi, annál valószínűtlenebb, hogy nem fog kapni. Már csak ezért se nagyon fordulhat elő, hogy egy régi verzióval (2.2) ellátott androidos telefon megkapná a legfrissebb (4.2.2) rendszert.

2013. máj. 28. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Épp most tértem vissza több hét ICS és JB próbálgatás után a jó öreg GB-re. Hogy ez a telefon mennyit merengett azokkal a rendszerekkel! (Volt közte Cyanogenmod stable és nightly, meg volt egy PAC-man rom nevű nagyon nagy találmány, és a mini-PAC-et is kipróbáltam, mind alkalmatlan arra, hogy pl. azonnal mentőt hívj)

Most egy agyonkarcsúsított CM7 variáns megy rajta, és pattog, mint a nikkelbolha.

2013. máj. 29. 14:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Jó.. én még ahoz is hülye vagyok hogy fölfögjam amit most irtál.. nade... az enyémen 2.3.6-van alapból nem lehet rá rakni 4.x.x-eset? és ha nem lehet még úgy se ha rootolom?
2013. máj. 30. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!