Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes Iphone-t venni?

Érdemes Iphone-t venni?

Figyelt kérdés

Régóta tervezem egy iphone beszerzését, de sok rosszat hallottam róla. pl: szoftverfrissítés után elszáll minden szóval mehet a kukába stb....

Nem tudom eldönteni vegyek iphone-t vagy ne?

2009. okt. 8. 19:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

szervizes vagyok. semmit nem mondtam a nokia szoftverfrissítéséről, értő olvasás általános iskola... mindegy.

Rengeteg iphonet cserélünk ki (nem csak itt, máshol is T-mobil), nyílván bizonyos keretek között.

3g és 3gs sebessége szinte ég és föld. 3gs eszméletlen gyors lett, és lehet vele videózni. Ennyi a különbség mindennapi használatra.

De mindegy is ez a vita már annyira unom... Remélem te iPhonet veszel, a többi nokiás aki SZARIFON stb meg ne vegyenek akkor, legyenek boldogak a szar nokiákkal meg SEkkal, aztán nem tudják meg milyen az igezi iphone-élvezet. De 80%uk csak azért szidja az iPhonet mert nem engedhetik meg maguknak, aztán ha nekem nincs másnak se legyen alapon... :D szánalmas.

2009. okt. 17. 19:03
 22/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat végül vettem egy iphone 3gs-t eddig nembántam meg nagyon jól üzemel :D
2009. okt. 20. 20:58
 23/26 anonim ***** válasza:

Jó,ok megvetted,grat hozzá,használd egészséggel,komolyan.Azért remélem írhatok véleményt.Én a Vodánál dolgozok és kialakult egy kép az érintős telcsikről.

Samsung:A Samsung egy TouchWiz nevű rendszerrel csábítja vevőit,ami nekem nagyon bejött.A szoftver elég lassú de biztos és az S5230-on kívül elég jók az érintőkijelzők is benne.Érdemes veeni.

Apple:Az Apple Iphoneja se rossz.Jó az érintő,gyors a soft,a felrobbanás kamu.DE a 3GS 3.2-s kamerája se a legjobb(3 éves K800-am jobb képet készített)Ezen kívül alkalmazásilag eléggé ki vagy az Applenek szolgáltatva.

LG:Az LG S-classe rendszere a legjobb választás.Gyors,Jó,Szép,Az érintők rendben vannak.Nekem is egy Arenám van.Naygszerű.

Android:Gyors,de sajnos gond van hogy nem beszélnek e össze a google-lal az alkalmazásokkal és egyébbel kapcsolatban.FURCSÁNAK HANGZIK DE SAJNOS IGAZ.

WinMoB:Sajnos nem hardverre van optimalizálva. :-(

2009. okt. 21. 20:21
 24/26 anonim válasza:

szerintem vegyel h ha akarsz neekm is iphone-om van:P

en elvezem csak meg egy kicsit komplikalt me egy par napja kaptam:D

2010. márc. 13. 15:49
 25/26 anonim ***** válasza:
ahha
2011. jan. 11. 17:01
 26/26 anonim ***** válasza:
az nem igaz hogy kuka ha frissíted... ha van rajta jailbreak és úgy frissíted akkor fekete képernyőt kapsz egy almával a képernyőn... onnantól átkell rakni recovery mode-ba (google ha nemtod miaz) és shift nyomva tartása közben rányomsz a restore-ra az itunes-ba betallózod a letöltött szoftvert vagy a backup szoftveredet és él a teló :D
2011. máj. 15. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!