Érdemes Iphone-t venni?
Régóta tervezem egy iphone beszerzését, de sok rosszat hallottam róla. pl: szoftverfrissítés után elszáll minden szóval mehet a kukába stb....
Nem tudom eldönteni vegyek iphone-t vagy ne?
szervizes vagyok. semmit nem mondtam a nokia szoftverfrissítéséről, értő olvasás általános iskola... mindegy.
Rengeteg iphonet cserélünk ki (nem csak itt, máshol is T-mobil), nyílván bizonyos keretek között.
3g és 3gs sebessége szinte ég és föld. 3gs eszméletlen gyors lett, és lehet vele videózni. Ennyi a különbség mindennapi használatra.
De mindegy is ez a vita már annyira unom... Remélem te iPhonet veszel, a többi nokiás aki SZARIFON stb meg ne vegyenek akkor, legyenek boldogak a szar nokiákkal meg SEkkal, aztán nem tudják meg milyen az igezi iphone-élvezet. De 80%uk csak azért szidja az iPhonet mert nem engedhetik meg maguknak, aztán ha nekem nincs másnak se legyen alapon... :D szánalmas.
Jó,ok megvetted,grat hozzá,használd egészséggel,komolyan.Azért remélem írhatok véleményt.Én a Vodánál dolgozok és kialakult egy kép az érintős telcsikről.
Samsung:A Samsung egy TouchWiz nevű rendszerrel csábítja vevőit,ami nekem nagyon bejött.A szoftver elég lassú de biztos és az S5230-on kívül elég jók az érintőkijelzők is benne.Érdemes veeni.
Apple:Az Apple Iphoneja se rossz.Jó az érintő,gyors a soft,a felrobbanás kamu.DE a 3GS 3.2-s kamerája se a legjobb(3 éves K800-am jobb képet készített)Ezen kívül alkalmazásilag eléggé ki vagy az Applenek szolgáltatva.
LG:Az LG S-classe rendszere a legjobb választás.Gyors,Jó,Szép,Az érintők rendben vannak.Nekem is egy Arenám van.Naygszerű.
Android:Gyors,de sajnos gond van hogy nem beszélnek e össze a google-lal az alkalmazásokkal és egyébbel kapcsolatban.FURCSÁNAK HANGZIK DE SAJNOS IGAZ.
WinMoB:Sajnos nem hardverre van optimalizálva. :-(
szerintem vegyel h ha akarsz neekm is iphone-om van:P
en elvezem csak meg egy kicsit komplikalt me egy par napja kaptam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!