Érdemes Iphone-t venni?
Régóta tervezem egy iphone beszerzését, de sok rosszat hallottam róla. pl: szoftverfrissítés után elszáll minden szóval mehet a kukába stb....
Nem tudom eldönteni vegyek iphone-t vagy ne?
Rohadtul nem. Egy 5800 Nokia többet tud a beépített memóriát leszámítva. N97 már a beépített memóriát is odavágja, 32G belső mem van benne.
A Nokiák szoftvereivel majdhogynem azt csinálsz, amit akarsz. iPhone-ra van jailbrake. Ami megöli a garanciát a telefonon, és okozhat hibákat is szép számmal. Ha Nokián van ROMPatcher, csinálsz egy Hard Resetet, és kész is.
Nokiára olyan programot teszel, amit akarsz (és fejlesztenek). Az Apple-nél rostázzák a programokat, amik felkerülhetnek AppStore-ra.
A nokián szabadon cserélhetsz témát, hátteret, betűtípust, MINDENT!
Az iPhone egy túlértékelt kakimaki...
Rosszul fogalmaztad meg a kérdést. Helyes fogalmazásban így hangzik: Érdemes-e többet fizetnem egy olyan készülékért, amivel azonos vagy jobb tudásút lényegesen olcsóbban is kaphatok, ugyanolyan jó minőségben?
Szerintem így már te is tudod rá a választ.
Általában jellemző az Apple-re, hogy "divatos és trendi" és éppen ezért, pusztán a név miatt egy nagyságrenddel drágább, mint bármi más hasonló, holott semmivel se tud többet, és még jóval korlátozottabb is.
1. Az iphone 3gs az egyik leggyorsabb telefon ami létezik. 5800 nem is hasonlítható hozzá...
2. A kamer 3 megapixellel jobb képeket készít mint más telefonok 5-tel.
3. Több mint 90.000 program van az iphonera, elismerem fizetős de rengeteg programot ingyen is letölthetsz.
utolsóval kell, hogy egyetértsek. Aki nem használ iPhone-t, az ne jöjjön okoskodni.
Én egy 3G-t használok és még sosem volt ilyen jó telefonom. A kamera pedig valóban sokkal jobb, mint más készülékek 8megapixeles sz.arja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!