Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes Iphone-t venni?

Érdemes Iphone-t venni?

Figyelt kérdés

Régóta tervezem egy iphone beszerzését, de sok rosszat hallottam róla. pl: szoftverfrissítés után elszáll minden szóval mehet a kukába stb....

Nem tudom eldönteni vegyek iphone-t vagy ne?

2009. okt. 8. 19:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
nem kell szidni azért az iphonet. el kell ismerni hogy hatalmas élmény a kezelése, szuper az érintőképernyő. De ez a mindennapos használatba háttérbe szorul és csak az alapfunkciókat használod. én maradok a windows alapú telóknál
2009. okt. 8. 23:48
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nokia 5800 = a világ leglassabb telefonja.Nekem 1,5 hónapig volt utána döntöttem 1 iphone 3G mellett.Ég és föld volt a különbség mint sebességében,mint a szoftverében.Nokia 5800-nál 10000* stabilabb az iphone szóval nagyon megéri.
2009. okt. 9. 14:06
 13/26 anonim ***** válasza:
35%

Nekem 3 hónapja 5800 van, előtte vágtam ki egy 3G-t. Persze, a 3Gs lehet, hogy gyorsabb... vágj be az 5800 alá egy totál fekete hátterű témát, a lehető legegyszerűbb ikonokkal, kapcsold ki a menü-animálást, és egyből gyorsabb lesz az iPhone-nál.

A kameráról meg csak annyit, hogy nálam telefonban eddig az N73 verhetetlen, de még az iPhone se csinál olyan képet, ami számomra elfogadható KÉPként. Ha FÉNYKÉPEZNI akarsz, vegyél egy fényképezőgépet, ha jó telefon kell, most 5800, vagy várj az N900-ig (N97-et már nem érdemes venni).

Esetleg várd ki az X6-ot, az 5800 utódja lesz, 5MP kamerával, és 32G háttértárral.

Az pedig, hogy iPhone-ra 90.000 alkalmazás van, egy dolog. Az én Nokiámon csak 8 van telepítve. Ezek között van MSN-kliens, torrent-kezelő, Opera böngésző, egy spec program, amivel beállíthatom, ki tud elérni a telefonon, és ki sem, hack van telepítve rá (módosítható az ÖSSZES beállítás a telefonon), új betűtípus, stb...

de persze, higgy nekik nyugodtan. Vegyél iPhone-t, fizess ki érte 270 ezret, rohadtul megéri, vagy vidd el 10ért, és két évig csengess mellé havi 10K-t... jó lesz villogni vele a discoban meg a haveroknak, csajozni is tök fasza, meg biztos tök jó érzés lesz, amikor felrobban a kezedben.

Ja, és teszem hozzá, a szervizelése a lehető legnagyobb macera, amit el bírsz képzelni.

Veszel egy Nokiát, max 1 órányi buszútra elviszed, leadod, és max egy héten belül megcsinálják. Haver iPhone-ján ültek egy hónapot, majd arra hivatkozva, h nem rendeltetésszerűen használta, visszaadták neki a halott telefont.

2009. okt. 9. 16:26
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

igen. aki nem használt iphonet az takarodjon innen a francba és okoskodjon máshol.

szerintem megéri az árát.

a felrobbant iphoneok csak pletykák. nem robbantak fel maguktól.

egy szoftverfrissítés meg semmit nem változtat, megmaradnak a programjaid, a telefonkönyv, smsek, jegyzetek, minden.

a kamerája is olyan képeket csinál mint nokiák 8megapixelese.

leggyorsabb telefon ami létezik, ez megkérdőjelezhetetlen.

az az érintőképernyős nokia egy fos, a nokia nagyon elcseszte.

nekem elhiheted, t-mobilenál dolgozok szervizesként:)

remélem jól döntessz és iphonet választassz. üdv

2009. okt. 9. 19:02
 15/26 anonim ***** válasza:
35%

miért is fos az érintős nokia?

szoftfrissítés után nokián is megmarad minden. EZT tudnád, ha tényleg t-mobile szervizes lennél ;)

hazug embert hamarabb utolérik, ha sánta.

Én őszintén szólva már lesz@rom. Nokiának sokkal jobb terméktámogatása van magyarországon, és nemsokára kicserélik a karcolódott 5800 kijelzőmet is - ingyen. Megnézném, hogy egy iPhone-nal hol csinálják ezt meg.

2009. okt. 10. 12:00
 16/26 anonim ***** válasza:
vegyél htc-t az jobb mint a nokiák. iphone nem járt a kezembe de ahogy hallom lassu szoval akkor már inkább android.
2009. okt. 10. 22:22
 17/26 anonim válasza:
nem érdemes. drága, és bármelyik symbianos nokia többet tud nála. szoftverfrissítés után elszáll minden adat dologra: ha valaki nem ért hozzá az ne turkáljon a rendszerben. sima szoftvefrissítéstől nem száll el, főleg nem lesz benne helyrehozhatatlan kár...
2009. okt. 11. 14:07
 18/26 anonim ***** válasza:
én se értettem hozzá egy időben, és alig két hétbe tellt kitanulni. HTC-ről nem tudok szólni, de az androidról nem sok rosszat hallottam még. Azzal mondjuk fél évet még várnék, nem túl kiforrott rendszerről van szó
2009. okt. 11. 23:11
 19/26 A kérdező kommentje:
És mik a vélemények a 3GS-ről miket javítottak az előzőhez képest benne?
2009. okt. 12. 06:20
 20/26 anonim ***** válasza:

inkább ne vegyél!

Vegyél valami olyat ami hasznos!

Ha nokiát veszel, csak express music telefont vegyél!

2009. okt. 13. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!