Srác980123 kérdése:
Milyen telót vegyek 50 ezerért?
Figyelt kérdés
SOny xperia J-re gondoltam.Valami más?2013. máj. 30. 15:00
2/7 Xperia.floyd válasza:
Mindent csak J-t ne :D Túlárazott , már párszol leírtuk , hogy az árával nem is lenne baj , ha nem egy kövület hardvert tettek volna mellé.
-Huawei Y300
-Sony Xperia U
3/7 A kérdező kommentje:
Mindenki a Huawei Y300-át fujja megnéztem nem tetszik.Az U egy kicsit kicsi nekem.
2013. máj. 30. 16:09
5/7 Osynho válasza:
Hogy neked nem tetszik, az szubjektiv dolog. Objektiven nezve, viszont ennyiert nem kapsz ilyen tudasu telefont (2 mag, ips kijelzo).
6/7 Xperia.floyd válasza:
Látom , mivel írtad , hogy nem tetszik a Huawei.... Gondolom a J-ben a külső fogott meg. ha nagyon tetszik ez, akkor érdemes elgondolkodnod , hogy továbbgyűjtesz egy Xperia L-re (külsejük szinte megegyezik) ... Most jött ki , van egy-két panasz rá , viszont a maga 65-80 ezres árában elég jól felszerelt.
7/7 anonim válasza:
Az j is jó az u egy picit olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!