Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? Max...

Milyen telefont vegyek? Max 50 ezerért

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék venni egy androidos telót. Nem valami ultra kütyüt, egy átlagossal is beérem Eddig Sony Ericsson fan voltam mivel számomra előnyös ha tudok rajta zenét hallgatni és szép képeket tudok készíteni. Viszont mindig a csatlakozójával voltak gondok Nemrég néztem egy mobilt Sony Ericsson WT19i Live with Walkman (csak hogy maradjak a márkánál) ezen asszem sima jack-es kimenet van meg USB-s bemenet Azért is lettem rá figyelmes

Ha valaki tudna mást ajánlani, vagy esetleg megerősítést adni WT19i-hez azt megköszönném.

2013. márc. 12. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Live With Walkman jó kis teló, de szerintem jobban járnál egy Xperia U-val (szintén Sony)
2013. márc. 12. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:
+1 Xperia U
2013. márc. 12. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
+1 U
2013. márc. 12. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:

xperia u, ha nem kell sok hely (ez nem bővíthető, és nekem ugyan nem tetszik külsőre, elég jó kis telónak tűnik)

még olcsóbb az xperia tipo és a samsung galaxy mini 2.

Én ezeket nézegetném meg :)

2013. márc. 12. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
ja és már a legtöbb telefonon jack és usb van, de ismerős a helyzeted, a falra másztam a régi samsungom "egyedi" csatlakozó-megoldásaitól :D de már szerencsére szabványosodnak a dolgok :D
2013. márc. 12. 20:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Megnéztem az Xperia-t és bejött :) Eddig azért is vetettem el az ötletet mert nem bővíthető a memóriája De elég baráti ára is van
2013. márc. 13. 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy átlag felhasználónak bőven elég az 5,5 gb tárhelye.

És én is az Xperia U-ra szavazok, ennyiért sz@rrá ver mindent. (bocsánat a kifejezésért, csak nem találtam más szót, ami jobban kifejezjél:)

2013. márc. 13. 19:01
 8/8 anonim válasza:
+1 u
2013. szept. 7. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!