30-40 ezerért milyen telefont vennétek?
Galaxy-kat semmiképp ne vegyél. Egyik se éri meg az árát.
Pl a galaxy y az egyik legsz@rabb telefon, ami kapható, akármelyik más telefon jobb nála, a galaxy mini2-nél meg olcsóbban jobb az Xperia Tipo, és még sorolhatnám. Egy olyan Galaxy sincsen, aminél ugyan annyiért vagy olcsóbban ne tudnék jobbat mondani.
És ennyiért az Xperia Tipo és a Zte Blade3 a legjobb, vagy ha bele tudsz adni 5000-et, akkor 45000-ért nagyon magasan az Xperia U a legjobb.
Xperia U.
Bár igazából már nem vennék csúcskategória alatt telefont.
Köszönöm mindenkinek a normális válaszokat. :-)
Kedves első válaszoló, jól tettem fel a kérdést, nem értem miért kötekedve válaszolnak itt az emberek, ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk és választ kapjunk.
Azért tettem fel ugyanis így a kérdést, hogyha magadnak megvennéd 40 ezerért akármelyik telefont amit írsz, azt azért írod, mert szerinted jó és te is használnád.
Olvasgattam ugyanis, hogy ki mit ajánl másnak és elég gagyikat ajánlgattak, nyilván azért, mert nem maguknak vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!