Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Volt már olyan hogy a földhöz...

Volt már olyan hogy a földhöz vágtad a telefonod? Ha igen miért és mi baja lett?

Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 22:26
 1/9 reptoid ***** válasza:
100%

Volt, szét is vertem.

Nem akart bekapcsolni.

2013. máj. 22. 22:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de olyan igen h az ágyon dobáltam :S Nem lett baja tőle de azért csináltam mert b@szakodott. A régi Nokiámat viszont egyszer úgy hozzávágtam a szekrényhez (véletlenül) h megrezgett a váza a tetején de a telefonnak baja nem lett :D
2013. máj. 22. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt!

Ideges voltam,ex pasim nem akart hazaengedni meg pattogot a kis barom!

Semmi baja nem lett,aksija, hátlapja SIM kártya kiesett,de amúgy konkrétan semmi baja nem lett

2013. máj. 22. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Az élettársam felidegesített és a falhoz b@sztam a telóját samu 5230 és akár hiszitek akár nem,még a hátlap sem esett le!!!
2013. máj. 22. 22:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok.Nekem is S 5230 volt:D
2013. máj. 22. 22:50
 6/9 Wadmalac ***** válasza:
100%

[link]

A régi Ericsson 388-asomat véletlenül leejtettem a második emeleti erkélyről, betonra esett. Egy szép csattanással sokfele repülve eltűnt a fűben.

Megkerestem. Az előlap lepattant, a csavarozását vissza kellett ragasztanom, az akkut meg az antennát csak vissza kellett pattintani a helyére. A ház alumínium vázán volt a sarkán egy kb. 23- mm-es benyomódás. Utána még 1 évig használtam hibátlanul.

[link]

A T-10-esem egyszer egy erős kanyarban az autóm műszerfaláról távozott az anyósülés oldali ablakon kb. 50-es tempónál.

Elég sokat kellett keresni, akku meg flip volt leugorva, visszapattintottam, ment tovább, csak kicsit karcos lett.

[link]

Szegény 310-esem egyszer ingzsebből beugrott a vécébe. Akku le, csap alatt kimostam, két nap szárítás az erkélyen, akku vissza és működött tovább vidáman.

[link]

Egyszer futás közben leejtettem a K800-amat és sikerült még rálépnem is, kb másfél métert szörföztem rajta állva. Sajnos a hátlap objektív-fedője csúnyán összekarcolódott meg kicsit kotyogós lett, úgyhogy újraöltöztettem:

[link]

Most egy X8 van, én még egyszer sem ejtettem le, de más már összesen háromszor. Legnagyobb esés kb. másfél méteres volt, a műanyagon kicsit látszik, hogy a sarkára esett, de más baja nincs.

Azt hiszem ilyen előtörténettel érthető, ha megbízok a Sony és Ericsson modellekben. :D

2013. máj. 23. 08:35
 7/9 Wadmalac ***** válasza:
100%
388-asnál "23- mm" = 2-3 mm-es. :D
2013. máj. 23. 08:36
 8/9 Trevor. ***** válasza:
A Nokiámat igen. Azóta van egy kis mélyedés a fapadlóban. Unatkoztam és elkezdtem dobálni a telefont. A telefonnak nem lett semmi baja, csak vissza kellett rakni az akksit és a hátlapot és a keretet visszapattintani.
2017. ápr. 29. 22:53
 9/9 Wadmalac ***** válasza:

Na azóta sok víz lefolyt a Dunán.

Az X8-amat egy Xperia Z követte, ami az elöl-hátul üveglap miatt nem volt éppen egy golyóálló jószág. Vigyáztam is rá, napközben tokban volt, csak otthon vettem ki, persze, hogy ott tört meg.

Kicsit tragikomikus volt, a vécébe vittem magammal, mert fontos hívást vártam, ott betettem a vc-papír tartóba, aminek az alsó papírnyílásán simán kifért, ki is csúszott és kopp... Be is tört az elülső üveg sarka.

Tanultam belőle, a mostani G4-em már folyamatosan tokban és üvegfólia rajta.

Sajnos ez is repült egyet, kocsiból kiszállva véletlenül leejtve elrúgtam térddel és pofával murván landolt.

Az üvegfólia felfogta a pofont, az repedt csak be.

Témához visszatérve, azóta sem vágtam falhoz se telefont, se mást.

2017. máj. 2. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!