Volt már olyan hogy a földhöz vágtad a telefonod? Ha igen miért és mi baja lett?
Volt, szét is vertem.
Nem akart bekapcsolni.
Volt!
Ideges voltam,ex pasim nem akart hazaengedni meg pattogot a kis barom!
Semmi baja nem lett,aksija, hátlapja SIM kártya kiesett,de amúgy konkrétan semmi baja nem lett
A régi Ericsson 388-asomat véletlenül leejtettem a második emeleti erkélyről, betonra esett. Egy szép csattanással sokfele repülve eltűnt a fűben.
Megkerestem. Az előlap lepattant, a csavarozását vissza kellett ragasztanom, az akkut meg az antennát csak vissza kellett pattintani a helyére. A ház alumínium vázán volt a sarkán egy kb. 23- mm-es benyomódás. Utána még 1 évig használtam hibátlanul.
A T-10-esem egyszer egy erős kanyarban az autóm műszerfaláról távozott az anyósülés oldali ablakon kb. 50-es tempónál.
Elég sokat kellett keresni, akku meg flip volt leugorva, visszapattintottam, ment tovább, csak kicsit karcos lett.
Szegény 310-esem egyszer ingzsebből beugrott a vécébe. Akku le, csap alatt kimostam, két nap szárítás az erkélyen, akku vissza és működött tovább vidáman.
Egyszer futás közben leejtettem a K800-amat és sikerült még rálépnem is, kb másfél métert szörföztem rajta állva. Sajnos a hátlap objektív-fedője csúnyán összekarcolódott meg kicsit kotyogós lett, úgyhogy újraöltöztettem:
Most egy X8 van, én még egyszer sem ejtettem le, de más már összesen háromszor. Legnagyobb esés kb. másfél méteres volt, a műanyagon kicsit látszik, hogy a sarkára esett, de más baja nincs.
Azt hiszem ilyen előtörténettel érthető, ha megbízok a Sony és Ericsson modellekben. :D
Na azóta sok víz lefolyt a Dunán.
Az X8-amat egy Xperia Z követte, ami az elöl-hátul üveglap miatt nem volt éppen egy golyóálló jószág. Vigyáztam is rá, napközben tokban volt, csak otthon vettem ki, persze, hogy ott tört meg.
Kicsit tragikomikus volt, a vécébe vittem magammal, mert fontos hívást vártam, ott betettem a vc-papír tartóba, aminek az alsó papírnyílásán simán kifért, ki is csúszott és kopp... Be is tört az elülső üveg sarka.
Tanultam belőle, a mostani G4-em már folyamatosan tokban és üvegfólia rajta.
Sajnos ez is repült egyet, kocsiból kiszállva véletlenül leejtve elrúgtam térddel és pofával murván landolt.
Az üvegfólia felfogta a pofont, az repedt csak be.
Témához visszatérve, azóta sem vágtam falhoz se telefont, se mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!