Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace telefonod van?

Samsung Galaxy Ace telefonod van?

Figyelt kérdés

Akinek Galaxy Ace telefonja van leírná, hogy az alábbiak vannak-e benne?

-hivás elutasítása

-stopper

Kérlek azt is írjátok le, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozk a készülék, illetve mennyire vagytok vele megelégedve.

Nagyon szépen köszönöm

2012. dec. 1. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem az van.

Viszont van benne hívás elutasítás stoppert nemtudom van e, de ha nincs akkor lehet letölteni ha nem tudsz letölteni akár küldök is neked emailbe

2012. dec. 1. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Bejövő híváskor a piros letevő ikont húzza balra a pontig. A hívó fél

„foglalt” jelzést fog hallani.

2012. dec. 1. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem gála istennek nincs, viszont láttam már ace-t, és volt rajta mind a kettő.

Egyébként ha elfogadsz egy jó tanácsot, nem ilyet veszel, mert: marha pixeles a kijelzője, marha gyenge és elavult a hardvere, sz@rul optimalizált, sz@r az anyaghasználata, 30000-et sem ér. Ha rám hallgatsz, veszel olcsóbban egy xperia ripo-t, ami fényévekkel jobb, vagy ugyan ennyiért egy alcatel ot995-öt, az még jobb.

2012. dec. 1. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:
nehogy bambuszra halgass! csütörtökön vettem! nagyon nagyon jóóó teló! a gyakorikérdéseken lévő emberek nagyon nagyon nagyon XPERIA pártiak!sztem nagyon jó 14 game van rajta és nem laggol!
2012. dec. 2. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!