Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van Samsung S5230 telefonod?

Van Samsung S5230 telefonod?

Figyelt kérdés
Én Pénteken veszem meg. Milyen jókat, rosszakat tudtok róla mondani?
2011. jan. 10. 10:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
21%
Ne vegyél, ha egy mód van rá. Szemétbe való.
2011. jan. 10. 11:06
 2/19 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Nekem van!

Őszinte leszek veled, kb. egy éves a telefonom és még nem volt vele probléma, de alapvetően nagyon szidják. Azt mondják, hogy állandóan lefagy, sok probléma van az érintőképernyővel...

Nekem tényleg nem volt még vele semmi bajom!

De ha kapsz még válaszokat, azok többnyire negatívak lesznek, vagy ha visszanézed itt a keresőben, akkor nem sok jót találsz róla. Szerintem arra nagyon is jó, hogy telefonálj, internetezz, fényképezz vele és ehhez képest reális ára van! (ezekre biztosan rá fognak cáfolni, de nekem ez a véleményem)

2011. jan. 10. 11:10
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen telóm van és én szeretem. Nekem se volt még vele semmi bajom, hogy mások mit mondanak meg lesz@arom.

Az árát megérte.

2011. jan. 10. 11:16
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Lefagy? :O Kb. 1.5éve lehet meg az enyém, de soha észresem vettem ilyen jellegü problémát. Nekem tökéletesen megfelel, olcsó, nincs vele baj.Felesleges ennél drágábbat venni, ez csak a telefonra fszát verő kispcsöknek nem megfelelő. Elsőtől meg szivesen megkérdezném, hogy hány percig volt a kezében ilyen telefon? 3éves telefon összeszerelői múltammal kijelenthetem, hogy az összeszerelés minősége kíváló, árához képest pedig kielégítő az oprendszer is.
2011. jan. 10. 11:29
 5/19 anonim ***** válasza:
21%

Első vagyok, 2 percig. Igyekeztem visszaadni...

Akinek elég egy ilyen minőségű telefon, annak egészségére, de akkor sem értem, ki volt hajlandó ilyenért 30+ ezret kiadni régebben. Most már relatíve olcsónak számít, oké. Ha nem telik többre, és mindenképpen érintőképernyő kell, mert kinéznek a nagycsoportban, akkor vegyétek.

Félreértés ne essék, nem ájfónom van, nem is más 100+ ezres telefonom.

2011. jan. 10. 11:35
 6/19 anonim ***** válasza:
47%
úristen!! Szted csak az vehet érintős telót akit kinéznek? vagy mi az isten? Nem kell mindneki hipre szuper telefon elég ha teleofnál és smst ír ez nem tudom miért zárja ki az érintőképernyőt??? Én például egyedül amiért mellette döntöttem mert nem használom kb semmire, viszont külsöleg szép és nőis. Ha 2 percig volt a kezdbe sztem nem kéne nyilatkoznod róla.....
2011. jan. 10. 11:41
 7/19 Tinker Bell ***** válasza:
100%

"kinéznek a nagycsoportban"

Te beszélsz itt a nagycsoportról? Itt köpködsz és lehordod azokat akiknek ilyen telefonjuk van? Nem telik többre? Hogy jössz te ahhoz, hogy valakit a telefonja alapján ítélj meg?

Kérdező! Mondtam, hogy készülj fel az ilyen jellegű hozzászólásokhoz! Ha neked tetszik és úgy gondolod, hogy az igényeidet kielégíti, akkor nyugodtan vedd meg! Én nagyon szeretem az enyémet! Nem kell foglalkozni az ócsárlásokkal!

2011. jan. 10. 11:43
 8/19 anonim ***** válasza:
51%
Jah és képzeld el telne többre egy xperia x10ről váltottam erre mert úgy éreztem nem használom ki. Ugy h igaza van az előttem lévőnek. Kár mocskolodnod.
2011. jan. 10. 11:44
 9/19 anonim ***** válasza:
34%
Nem kell beszólni, én sem tettem, csak a véleményem mondtam el. Nem bántásból mondtam. Bocs ha úgy hangzott.
2011. jan. 10. 11:45
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Tesómnak lassan egy éve ilyen van, nekem pedig kb. 2 hónapja. Az évfolyamtársak között is rengeteg embernek ilyen van és soha senkinek nem volt vele semmi baja. Én telefonálásra, SMS-ezésre és MP3 hallgatásra használom (az tény, hogy kell bele venni egy memóriakártyát, mert a gyári memória kicsi, de még mindig jobban megéri, mint egy mp3 lejátszót venni).

Szerintem, ez a telefon az egyik legjobban elterjedt napjainkban, olyasmi mint a "régen" a nokia 3210. Azt is szidták az "arcok", mert tömegtelefon volt, így szerintük biztos sz@r (amúgy nekem nem volt 3210-esem)...

Szerintem viszont az ár/érték aránya elég jó és ha nem akarod mindenféle "csili-vili" dologra használni akkor teljesen megfelel a célra. Én hülye lennék többet költeni egy telefonra, hogy legyen benne még egy csomó funkció, amiket soha az életben nem használok.

2011. jan. 10. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!