Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van Samsung S5230 telefonod?

Van Samsung S5230 telefonod?

Figyelt kérdés
Én Pénteken veszem meg. Milyen jókat, rosszakat tudtok róla mondani?
2011. jan. 10. 10:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Az még lemaradt, hogy az aksija meglepően sokáig bírja.
2011. jan. 10. 11:47
 12/19 anonim ***** válasza:
51%

Nos akkor lássuk első... 2percig volt a kezedben, és neked lefagyott ennyi idő alatt? Aha... Mi a problémád vele? Légyszives fejtsd ki, mire nem jó? GPS nincs benne meg wifi, nahát... Ezek szükséges dolgok:)) Én tudtam volna venni szinte akármilyen telefont, nem küzdöm anyagi problémákkal, de egyszerüen felesleges. Zenét tudok vele hallgatni, netezni amennyit akarok annyit ezzel is tudok, sms-t fasza vele írni, mi kell még? Komolyan légyszíves írd le, mik azok az igények, amik felmerülhetnek egy telefonnal kapcsolatban, és azokra nincs jobb megoldás egy szaros 80ezres telefonnál.

A telefon összeszerelő

2011. jan. 10. 12:05
 13/19 A kérdező kommentje:

mi folyik itt? volt egy hozzászólás amiről lemaradtam? :D

Nos visszamentem a boltba és megvettem a La Fleur bordót :)

2011. jan. 10. 12:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Használd egészséggel:)
2011. jan. 10. 12:21
 15/19 anonim ***** válasza:

2 percig volt a kezemben, és lehet hogy a gazdáját minősítette, de recsegett ropogott, lassú volt.

És igen, wifi, gps. TÖkéletesen elégedett voltam a régi telefonommal (W610i), de pont ezek hiányoztak belőle. Képzeld, én használom. Nem vagyok érintőképernyő-hívő, de nem volt más választásom. Mobilnetre nincs pénzem (ezért kell a wifi, főleg hogy már mindenhol találsz hálózatot), 80 ezres mobilra sincs pénzem. Inkább vettem egy Bladet 36 ezerért, és az mindent tud amit kell, még ha a minősége annak is megkérdőjelezhető. Mellesleg ez volt életem eddigi legdrágább telefonja. Eddig jó. Erről is vannak negatív tapasztalatok. Én jót fogtam ki. Nyilván S5230-ból is ki lehet fogni jót.

2011. jan. 10. 12:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem nincs ilyen telefonom, de nagyon sokáig ilyet akartam...Amíg meg nem láttam a tv-ben a Samsung Wave reklámját :D Rögtön beleszerettem, és meg is vettem, még akkor mikor a legdrágább volt.

A telefon az árát szerintem megéri. De többet már nem nagyon. Akinek telefon csak telefonálásra, smsezésre, zenehallgatásra, meg néhány fénykép készítésére kell, annak szerintem is kár 100ezer+ért telefont venni.

És igen, képzeljétek, van akinek pont a wi-fi meg a gps hiányzik. És az, hogy rendes operációs rendszere legyen :)

2011. jan. 10. 13:19
 17/19 bp1985 ***** válasza:
48%
Na, akkor leírom a saját tapasztalatot, ill a samsung kapcsolatom alapján a dolgokat. Nekem volt, meghalt. 2 éve volt, 1 hónap után kijelzőcsere. Asszonynak volt. Tavaly Júniusba vette. 4 kijelzőcsere Decemberig. Lefagyott az övé, nem tudták a samsungba megcsinálni. Amikor megkérdeztem a 3. kijelzőcserénél, hogy ennyire sz@r telefon e, annyit mondtak, hogy adjuk el míg garanciális. Az, hogy itt van 4-5 ember, akinek jól megy, az nem azt jelenti, hogy az összes jó. Itt kommentelt egy időbe bazos, aki telefonszereléssel foglalkozik. Napi szinten javította azt a vackot is. Ő is mindig elugatta, hogy pénzkidobás, csak őt is lehurrogta az a 4-5 ember, akinek jól működik. Viszont ellenük vall a több ezer leírás, hogy milyen telefon. Volt akinek úgy érkezett meg a telefon, hogy be sem lehetett kapcsolni, mert sz@r volt a kijelzője. Telepíteni kész hadművelet rá, csomó mindent nem ismer. De te tudod, viszont a garanciális szervizek listáját tanuld meg, ill vegyél mellé még1 telefon, amit tudsz használni addig, amíg szervizbe van a tied.
2011. jan. 10. 19:55
 18/19 bp1985 ***** válasza:
48%
Hozzáteszem, az aukciós oldalakon 1ft-ról indítják a legtöbb esetbe a használtakat, mert mindenki szabadulna meg tőle.
2011. jan. 10. 19:56
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válazokat!

Nekem eddig nagyon bejött :). Előző telefonom Samsung E250. Arról is sok rosszat olvastam, még azóta si (2 éve ) tökéletesen működik, nincs baja a csúztatással, nem akad meg semmi tényleg. Úgy látszik szerencsés vagyok, kifogom a jókat :)

2011. jan. 11. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!