Van Samsung S5230 telefonod?
Nos akkor lássuk első... 2percig volt a kezedben, és neked lefagyott ennyi idő alatt? Aha... Mi a problémád vele? Légyszives fejtsd ki, mire nem jó? GPS nincs benne meg wifi, nahát... Ezek szükséges dolgok:)) Én tudtam volna venni szinte akármilyen telefont, nem küzdöm anyagi problémákkal, de egyszerüen felesleges. Zenét tudok vele hallgatni, netezni amennyit akarok annyit ezzel is tudok, sms-t fasza vele írni, mi kell még? Komolyan légyszíves írd le, mik azok az igények, amik felmerülhetnek egy telefonnal kapcsolatban, és azokra nincs jobb megoldás egy szaros 80ezres telefonnál.
A telefon összeszerelő
mi folyik itt? volt egy hozzászólás amiről lemaradtam? :D
Nos visszamentem a boltba és megvettem a La Fleur bordót :)
2 percig volt a kezemben, és lehet hogy a gazdáját minősítette, de recsegett ropogott, lassú volt.
És igen, wifi, gps. TÖkéletesen elégedett voltam a régi telefonommal (W610i), de pont ezek hiányoztak belőle. Képzeld, én használom. Nem vagyok érintőképernyő-hívő, de nem volt más választásom. Mobilnetre nincs pénzem (ezért kell a wifi, főleg hogy már mindenhol találsz hálózatot), 80 ezres mobilra sincs pénzem. Inkább vettem egy Bladet 36 ezerért, és az mindent tud amit kell, még ha a minősége annak is megkérdőjelezhető. Mellesleg ez volt életem eddigi legdrágább telefonja. Eddig jó. Erről is vannak negatív tapasztalatok. Én jót fogtam ki. Nyilván S5230-ból is ki lehet fogni jót.
Nekem nincs ilyen telefonom, de nagyon sokáig ilyet akartam...Amíg meg nem láttam a tv-ben a Samsung Wave reklámját :D Rögtön beleszerettem, és meg is vettem, még akkor mikor a legdrágább volt.
A telefon az árát szerintem megéri. De többet már nem nagyon. Akinek telefon csak telefonálásra, smsezésre, zenehallgatásra, meg néhány fénykép készítésére kell, annak szerintem is kár 100ezer+ért telefont venni.
És igen, képzeljétek, van akinek pont a wi-fi meg a gps hiányzik. És az, hogy rendes operációs rendszere legyen :)
Köszönöm a válazokat!
Nekem eddig nagyon bejött :). Előző telefonom Samsung E250. Arról is sok rosszat olvastam, még azóta si (2 éve ) tökéletesen működik, nincs baja a csúztatással, nem akad meg semmi tényleg. Úgy látszik szerencsés vagyok, kifogom a jókat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!