Milyen telefonod van?
Figyelt kérdés
Mióta van meg? Mennyi vagy vele megelégedve?
Tudom h az ezredik ilyen kérdés, de kíváncsi vagyok :D
2013. máj. 10. 09:52
1/10 anonim válasza:
Xperia Z, 1 hónapja van meg, és teljesen megvagyok vele elégedve :D
3/10 anonim válasza:
Nokia E52-es telefonom van. Szuper telefon, majdnem egy hétig bírja az aksija töltés nélkül. Tudása számomra bőven elegendő. Lassan 3 éve van meg, és addig nem cserélem le, még el nem romlik, de akkor nagyon sajnálni fogom. Következő telefonom amúgy lumia lenne, de az biztos, hogy nem mostanában lesz.
4/10 anonim válasza:
Xperia Tipo & iPad Mini. Szerintem jó kis páros, szeretem mindkettőt.
5/10 anonim válasza:
Samsung Galaxy S4.2 napja vettem.Nagyon cool;)
6/10 dirtboy válasza:
LG optimus G-m van,lassan 3 hete van meg. nagyon fullos a készülék,én teljesen elégedett vagyok vele.
7/10 anonim válasza:
nekem egy nokia 5200 ám van 5 éve van meg elég jól birja még mindig
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2013. máj. 10. 11:50
9/10 anonim válasza:
HTC Wildfire S, természetesen nem vagyok megelégedve vele, már nagyon gondolkozok a cserén, viszont ha újat veszek, akkor az mindenképp csúcskategóriás telefon lesz, nem akarok olyan telefont venni, amit megveszek, és már elavult, akkor inkább maradok a mostani elavultnál, viszont nem is szívesen adok ki 100 ezret egy telefonért.
10/10 anonim válasza:
Galaxy Ace II, teljesen meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!