Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért lehet az hogy a számítóg...

Miért lehet az hogy a számítógépemen zenékhez hozzárendelt képek nem "jók" a telefonomon? (Samsung Galacy Ace)

Figyelt kérdés
Hozzá szoktam rendelni zenékhez borítóképeket, és mikor feltettem őket a telefonomra, egy-kettő van csak amelyikhez megjelenik a hozzárendelt kép, az összes többihez egy olyan kép van amit az egyik számhoz rendeltem hozzá. De csak ahhoz az egyhez, és a telefonom mégis az összes zenéhez azt a képet rakja ki. (Véletlenül pont az a zene van beállítva csengőhangnak. Nem lehet hogy ezért? De próbáltam azt hogy beállítottam egy másik számot, és ugyanúgy az a kép maradt.) Viszont ha csatlakoztatom a gépemhez és ott megnézem, ott minden zenéhez az a kép van kirakva amit én rendeltem hozzá! Van valakinek ötlete hogy ez miért van/mi rá a megoldás?

2013. máj. 20. 11:23
 1/1 anonim válasza:

Nem lehet, hogy azokhoz a számokhoz két kép van rendelve? Egy single meg egy album borító? Biztos olyan mappában van a kép amit felmásolsz a telódra is? Ismeri a telód a megadott formátumot?

Pontoan hogyan rendeled hozzá a képet a számhoz?

2013. máj. 21. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!