Nexus 7 vagy Ipad mini? És miért?
Hardveresen Nexus 7 milliószor jobb, ennek ellenére iPad mini gördülékenyebb, ezt én is beismerem, Nexus 7 tulajként és Android fanként.
Nexus 7-nek még a kijelzője is szebb, de az iPad mini-ére sem lehet sok panasz.
Ha nem vagy elfogult egyik rendszer mellett sem, akkor iPad, mert kb ugyanazt tudja mindkettő (mármint Android sokkal többet, de az átlagembert azok nem nagyon érintik), viszont az iPad tényleg sosem akad, Nexus 7 meg azért a menüben szokott akadozni (érdekes módon ha valamilyen alkalmazást futtattok, netezek, játszok akkor nem akad, tényleg csak a menüben, szóval nem vészes).
Viszont van egy de: elméletileg jön a Nexus 7 következő generációja (valószínűleg június 10-én), ami hardveresen még durvább lesz, még szebb kijelző, stb. Azon már valószínűleg egyáltalán nem fog akadni az Android, hisz Nexus 4-nél is erősebb lesz, és a Nexus 4 sem akad soha.
A keret nem vesz el semmit, ez egy 7"-es tablet, ha 20 centis lenne a keret akkor is 7"-es maradna. Egyébként használat közben épp jól is jön az a káva, mert jobb a fogása.
A menüsort meg lazán el lehet tüntetni, hisz Android, úgy meg tudod változtatni a kinézetet, hogy aztán rá sem ismersz. Nekem sem tetszett, hogy az folyton ott foglalja a helyet, meg amúgy sem néz ki olyan jól szerintem, ezért el is tüntettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!