Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nexus 7 vagy Ipad mini? És miért?

Nexus 7 vagy Ipad mini? És miért?

Figyelt kérdés

2013. máj. 19. 13:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ipadet lehet 75ért nem nexust
2013. máj. 19. 15:47
 12/19 zaphiel válasza:
37%
|Orfeusz| te hülye vagy? ipad hardveresen sehol nincs a nexushoz képest
2013. máj. 19. 15:54
 13/19 A kérdező kommentje:
de am lehet, hogy papíron a nexus gyorsabb, de az ipad gördülékenyebb úgy tudom.
2013. máj. 19. 16:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Hardveresen Nexus 7 milliószor jobb, ennek ellenére iPad mini gördülékenyebb, ezt én is beismerem, Nexus 7 tulajként és Android fanként.

Nexus 7-nek még a kijelzője is szebb, de az iPad mini-ére sem lehet sok panasz.

Ha nem vagy elfogult egyik rendszer mellett sem, akkor iPad, mert kb ugyanazt tudja mindkettő (mármint Android sokkal többet, de az átlagembert azok nem nagyon érintik), viszont az iPad tényleg sosem akad, Nexus 7 meg azért a menüben szokott akadozni (érdekes módon ha valamilyen alkalmazást futtattok, netezek, játszok akkor nem akad, tényleg csak a menüben, szóval nem vészes).

Viszont van egy de: elméletileg jön a Nexus 7 következő generációja (valószínűleg június 10-én), ami hardveresen még durvább lesz, még szebb kijelző, stb. Azon már valószínűleg egyáltalán nem fog akadni az Android, hisz Nexus 4-nél is erősebb lesz, és a Nexus 4 sem akad soha.

2013. máj. 19. 16:35
 15/19 anonim ***** válasza:
És ugyanannyiba fog kerülni, mint a mostani Nexus 7, a mostani modell ára meg kb 10k-val olcsóbb lesz.
2013. máj. 19. 16:35
 16/19 A kérdező kommentje:
a nexus 7 hez igazából csak az ára miatt húz a szivem, de igazából tekintve, hogy csak játékra, meg netezésre használnám, hogy egy kicsit a laptopot helyettesítse, annyira nem érint, hogy milyen full extrák vannak rajta, meg milyen szuper gyors, csak az a lényeg, hogy arra, amire használnám, jó legyen. erre pedig mind a 2 tökéletes. ezért nem tudok dönteni. az ipad számomra gyönyörűszép, viszont picit húzósabb az ára, a nexus 7, meg 10 és társai, viszont nagyon nem tetszik, szerintem túl sok helyet elvisz a képernyőről a keret, és alul a menüsor, ami mindig ott van... szóval nehéz...
2013. máj. 19. 22:20
 17/19 anonim ***** válasza:

A keret nem vesz el semmit, ez egy 7"-es tablet, ha 20 centis lenne a keret akkor is 7"-es maradna. Egyébként használat közben épp jól is jön az a káva, mert jobb a fogása.

A menüsort meg lazán el lehet tüntetni, hisz Android, úgy meg tudod változtatni a kinézetet, hogy aztán rá sem ismersz. Nekem sem tetszett, hogy az folyton ott foglalja a helyet, meg amúgy sem néz ki olyan jól szerintem, ezért el is tüntettem.

2013. máj. 19. 22:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Anglából vettem új 32 gigás nexus 7 -t az ebayről körülbelül 50 ezer ft értékben szállítással együtt! Sokkal jobban megéri, androidra több app van és nagyobb jövője van és az asus is jó minőségű cuccokat gyárt az apple termékek pedig csak mutogatásra valók másra nem.
2013. júl. 5. 15:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Attól függ mire ha csak netezésre filmnézésre használnád akkor a nexus 7 játszásra(ára miatt) viszont az ipad mini jobb.Vagy megvárhatod a nexus 7 második generációját elvileg az is 90k körül lesz.
2013. júl. 12. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!