Ipad mini vagy Nexus 7?

Figyelt kérdés
Zene hallgatás film ,videó nézésre meg játszani akarok rajta szerintetek melyiket érdemes megvenni ??

2013. márc. 19. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Nexus 7
2013. márc. 19. 18:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Érv mellé ??
2013. márc. 19. 18:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha nem zavar,hogy a dinamikus görgetésnél akadozik -és még jó pár szerintem kiforratlan nagyon apró dolgok,amiket csak akkor veszel észre,ha már használtál ios-t előtte - akkor a nexus7 sem rossz választás,pláne az ára miatt . Engem ezek zavartak,úgyhogy egy hét után eladtam és vettem minit.

Egyébként ugyanezt a kérdést tettem fel én is decemberben : http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako.. , sajnos akkor az első döntésem hibás volt

2013. márc. 20. 09:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon nem tudok dönteni nexus 7 3g változata kerül annyiba mint a mini sima és nagyon szeretnék rá mobil netet nekem első sorban ez a fő érdek ! a net
2013. márc. 20. 15:39
 5/10 anonim válasza:
0%
Mindenféleképpen a Nexus 7-et vedd meg mert sokkal több program, játék meg még sok más dolog van rá nem úgy mint az Ipad mininek. Plusz a Nexus 7 sokkal erősebb! Igaz, hogy van egy két pillanat amikor az IOS gyorsabb mint az android de hangsúlyozom, hogy az Androidon sokkal több lehetőséget érhetsz el és kezelni is könnyebb egy kicsivel.
2013. márc. 21. 19:31
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
+ az iPad mini kijelzője ronda.
2013. márc. 31. 12:35
 7/10 A kérdező kommentje:
megvárom az ipad mini 2 -őt :D vagy most lehet veszek egy galaxy s3 mat
2013. márc. 31. 20:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Kozma Roland válasza:

Neked sem sok fogalmad van az appstore kínálatáról. Nevetséges hülyeséget írtál, hogy több program lenne droidra. Pláne. hogy sok helyen azt olvasni, hogy ipadre megcsinálják rendesen a programokat és nem csak szétnyújtják, mint droidon, ami rettenetesen néz ki.

Nekem nem nexusom volt hanem más, de én is iPadre váltottam és ég és föld.

2013. márc. 31. 20:12
 9/10 A kérdező kommentje:
én már biztosan megvárom a retinás mini.t :D
2013. márc. 31. 21:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Több INGYENES program van rá, ezen kár veszekedni. Plusz ugye a fizetős részleg is mérföldekkel olcsóbb. Ami a szétnyújtást illeti, nem tudom honnan vetted, de én még nem találkoztam ilyen alkalmazással...
2013. ápr. 7. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!