Mért mondja a sok "okos" hogy az iPhone huuu de drága, amikor a sz. R műanyag Galaxy S3/4 is annyiba kerül?
az s 5 a jelenleg legjobb kapható telefon?
Te biztos csak az Iphone fő oldalakra mész fel meg minden reklámot elhiszel kedves kérdező,mert nem is tudom mennyi telefon veri meg már az s5-öt
Kezdhetném sorolni,igaz az S4 drágább mint az s 5,de az s5-nek kezdeti ára mennyi is volt? bőven s 4 kezdeti ára felett volt ... pff :P
Nem kell ócsárolni más telefonját,csak azért mert te azt hiszed hogy csak a te iphoned a jó,egyszer vegyél egy s3-at és meglátod hogy utána megbánod hogy ilyeneket mondtál róla,mert hogy az iphone 5-től jobb telefon az a szakértőknek és telefon tesztelőknél már nem is kérdés.
A hozzád hasonlóak akik beleszerettek az iphone-ukba már csak azok mondják azt hogy az s 5 ,hát igen ez a világ legjobb telefona,de ez nem igaz....
nekem is volt már kezemben
Igen iphone-t jobb kézbe venni,minőségibb a tapintása ...
Nekem speciel mindkettő drága... :)
Amúgy azt kell nézni, melyiken jobb a rendszer. iOS optimalizálva van, hisz iphone-ra készül, míg az S3-4 azért viszi el olyan jól az androidot, mert bőven van alatta vas. Nézd meg egy olcsójános készüléken, ugyanaz a szoftver sz*rt sem ér.
Szóval egyszerű a dolog: aki amúgy is android fan, annak az iphone mindig "drága" lesz, addig amíg kezébe nem kerül egy. :)
Már majdnem offtopic, de én a kettő közül a harmadikat venném, a nokia csúcstelóját, mert nekem a WP nagyon bejött. De ebből ne indítsatok további vitát itt. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!