Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mondanátok "lapos" formatervez...

Mondanátok "lapos" formatervezéssel rendelkező telefont?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekem az iphone formaterve. Egyben van az egész meg ha lerakom az asztalra akkor az úgy OTT VAN (életem legszebben megfogalmazott mondata volt ez).

Utálom az ilyen szappantartó formájú telefonokat (galaxy-k pl), aminek lekerekített a hátulja, meg recsegősműanyagból van az egész. Viszont az iphone-nak meg sokallom az árát. Egy kétéves egymagos és - ami a legnagyobb bajom - 3,5 inches iphone-ra nem fogok már pénzt kiadni 4S-re se az 512 ram miatt, az 5-ös iphone-nak meg sokallom az árát. Ha most költök egy telefonra akkor újat vennék és hosszú távra.

Szóval kéne nekem egy androidos (esetleg WP8-as) tégla alakú, nagy kijelzős, minimum 1 giga ramos telefon. Valaki tipp?

2013. máj. 8. 11:52
 1/7 A kérdező kommentje:
a SONY-t nem csípem (3 sony ericsson-om volt eddig, jelenleg is egy ilyet nyüstölök), de meggyőzhető vagyok :D
2013. máj. 8. 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:
a Sony és a Sony Ericsson nem ugyan az. De abból sem fogsz túl jót találni 100 alatt
2013. máj. 8. 12:58
 3/7 A kérdező kommentje:
100 000 Ft körül gondolkozok.
2013. máj. 8. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:

100-ért veszel egy külföldi függő iphone5-öt, majd rendelsz bele egy r-sim8-es fügegtlenítő kártyát (de ha at&t_s akkor szinte fillérekért GYÁRI FÜGGETLEN LESZ) és van iPhoned.

Én mindenképpen azt javaslom, az tényleg MINŐSÉG!

2013. máj. 18. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez azért nem így megy, főleg At&T-vel, mert amerikaszerte a hálózat eltér az európaitól. Plusz 100.000ért valamilyen csomagot is kell vállalnod..
2013. máj. 19. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Hé ecsém, mielőtt megszólalsz nézz már utána mert rohadtul nem röcsög a galaxy. Nem véletlen nyírta ki az iPhone 5-öt a Galaxy s4.
2013. máj. 21. 12:35
 7/7 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem nyírta ki... amúgy meg lehet nem recseg, de gcironda egy telefon akkor is.
2013. máj. 23. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!