Szeretnék venni okostelot, nekem az elsődleges szempont az akksi, minél tovább bírja egy töltéssel annál jobb, tud valaki valamilyen összehasonlításos cikket?
Illetve jöhetnek tapasztalatok szerintetek melyik a legjobb?
(Ami eddig ki van nézve Motorola Razr MAX vagy HD, Asus Padfone2)
Az ismerettségi/baráti körömből csak nekem van BlackBerry-m (9780), az bírja akár 3-4 napig is nincs agyonhasználva. Ha már felénél van az aksi akkor általában átrakom 2G-re és úgy bírja még 1-2 napot legalább. A többiektől meg folyamatosan csak azt hallom hogy "merül a telefonom", ezek a full érintősek 1 napig bírják kb, minden este fel kell őket dugni töltőre.
2013. ápr. 4. 21:55
2/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy okostelefon kategóriába keresem a kiszemeltet, na igen van amelyik 1 napot se bír ki ami szerintem gáz, pl iphoneok is, szerintem ez már szégyen hogy 200+ezerért veszel egy telefont és ha aktívan kellene használnod lemerül nap közbe.
2013. ápr. 4. 22:00
3/6 anonim válasza:
Ami legjobban bírja, az a Razr MAXX, utána a Galaxy Note 2, aztán az S4.. A többit nem tudom, valószínűleg ez a top3 készülék. A Padfone 2-ben kisebb akku van, szóval valószínűleg nem bírja sokáig.
2013. ápr. 4. 22:02
4/6 anonim válasza:
K.: pontosan egyet választhatsz: alacsony teljesítmény, hosszabb üzemidő.
2013. ápr. 4. 22:05
5/6 A kérdező kommentje:
Hát azért nem olyan kicsi az a 2140mAh a Padfone2 től,
plussz ugye ott a "station" ami még növelhet rajta ha azt is nyomogatja az ember.+ szoftveresen is van energiagazdálkodás asusnál.
A note2 nekem már túl nagy "phablet".
Viszont a Galaxy S4 elgondolkodtató az jó lehet, bár külcsínyre nem a legszebb de akksi szempontjából jónak tűnik,bár a HD s telefonok többet is esznek ugye. köszönöm a tippet.
2013. ápr. 4. 22:45
6/6 anonim válasza:
Esetleg egy külső akkumulátor is segíthet a hosszú üzemidőben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!