Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperi P : Telefonosszolgáltató...

TriladuplaDé kérdése:

Xperi P : Telefonosszolgáltató vs Internet vs Mobilosbolt?

Figyelt kérdés

A fent említett telefont szeretném megvásárolni. Interneten böngésztem és 62500 forintért találtam is egy példányt. Csakhogy a telefonszolgáltatóknál 20000-el drágább....

Megéri megvenni webshopban, ha adnak rá garit is vagy túl kockázatos ?! Esetleg tippek, hogy melyek megbízhatok ??

Előre is köszönöm a válaszokat...

2013. ápr. 4. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
milyen oldalon nézted?
2013. ápr. 4. 16:14
 2/8 A kérdező kommentje:
gsmline, mobilbirodalom
2013. ápr. 4. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
lehet hogy azért olcsóbb,mert esetleg nincs hozzá töltő,vagy valamilyen tartozék
2013. ápr. 4. 16:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Van hozzá minden
2013. ápr. 4. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:

"Korábbi kérdéseidet ne írd ki újra..."

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2013. ápr. 4. 16:51
 6/8 Nyúlós lónyál ***** válasza:

A szolgáltatók marha drágán adják a készülékeket, fognak rajtuk egy kész vagyont. Netről a legérdemesebb megvenni. Azért kerül ennyibe, mert amint látod, egy év garancia van rá:

[link]

A piros betűk kiszúrják a szemedet. Valószínűsítem, hogy a gsm-nél is ugyanez a helyzet.

2013. ápr. 4. 17:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Találtam egy ilyet is, az oldalról is elég jókat írtak: [link]

Itt mi a buktató ?

2013. ápr. 4. 17:48
 8/8 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Szerintem nincs.
2013. ápr. 4. 17:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!