Mért mondja a sok "okos" hogy az iPhone huuu de drága, amikor a sz. R műanyag Galaxy S3/4 is annyiba kerül?
Kedves kérdező! Attól, hogy neked ma már szarnak mondható telefonod van, nem kéne szidni a Galaxy S3/4-et! Nekem is az van, és hidd el van olyan jó, mint az iFos/Phone! ;D
És nem tudom mit mondasz, hogy az iOS jobb, mint az android!
Az Android, sokkal jobban van optimizálva, mint az iOS! ;D (Szerintem!) De kinek mi! Akkor sem kéne ócsárolni más telefont, mert neked másmilyen van! ;D
"ma már szarnak mondható telefonod van"
haver, a jelenleg kapható legjobb telefonom van, és ennál ecsak egy újabb iPhone lesz jobb. Ilyen műanyag szarokhoz ne is hasonlítsd amiben országonként más processzor van, biztos marha jól optimalizált, hány műanyagdarabon fut ugyanaz a gagyi (iOS kopi) szofver. Menj aztán verd rá a farkadat a magjaidra, és csak röhögök rajtad és használom a gördülékeny villámgyors alu/üveg minőségi telefonomat.
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!