Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mért mondja a sok "okos" hogy...

Mért mondja a sok "okos" hogy az iPhone huuu de drága, amikor a sz. R műanyag Galaxy S3/4 is annyiba kerül?

Figyelt kérdés

2013. máj. 8. 17:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%
Az S4 tök ugyanaz, mint az S3, de csak azért lett kiadva, mert hogy adjunk ki valamit.
2013. máj. 12. 16:19
 12/26 anonim válasza:
63%
Lehet, hogy az androidba 6-8 mag van, mert egy gagyi szar, az iphone két maggal is veri... Mi lesz majd , ha 4 magos iphone lesz. Akkor hasonló teljesítményű android 16-20 magos lesz? :)
2013. máj. 13. 23:13
 13/26 anonim válasza:
42%

Kedves kérdező! Attól, hogy neked ma már szarnak mondható telefonod van, nem kéne szidni a Galaxy S3/4-et! Nekem is az van, és hidd el van olyan jó, mint az iFos/Phone! ;D

És nem tudom mit mondasz, hogy az iOS jobb, mint az android!

Az Android, sokkal jobban van optimizálva, mint az iOS! ;D (Szerintem!) De kinek mi! Akkor sem kéne ócsárolni más telefont, mert neked másmilyen van! ;D

2013. máj. 14. 15:01
 14/26 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó: optimalizálva? [link]
2013. máj. 14. 17:21
 15/26 A kérdező kommentje:
ott a pont :)
2013. máj. 14. 21:49
 16/26 A kérdező kommentje:

"ma már szarnak mondható telefonod van"

haver, a jelenleg kapható legjobb telefonom van, és ennál ecsak egy újabb iPhone lesz jobb. Ilyen műanyag szarokhoz ne is hasonlítsd amiben országonként más processzor van, biztos marha jól optimalizált, hány műanyagdarabon fut ugyanaz a gagyi (iOS kopi) szofver. Menj aztán verd rá a farkadat a magjaidra, és csak röhögök rajtad és használom a gördülékeny villámgyors alu/üveg minőségi telefonomat.

Jó éjt!

2013. máj. 14. 21:52
 17/26 anonim ***** válasza:
Azért természetesen érdemes mejegyezni, hogy az iPhone 5 igen benne van a gagyiságban, elég csak összehasonlítani az anyaghasználatot a régebbi modellekkel. Steve Jobs nem örülne az olcsósításoknak...
2013. máj. 14. 21:55
 18/26 anonim válasza:
Jó az iphone 5 is nagyon, állitólag azt még Steve álmodta meg...
2013. máj. 14. 22:43
 19/26 A kérdező kommentje:
nem hinnám hogy az alu + üveg olyan gagyi anyaghasználat lenne...
2013. máj. 15. 16:38
 20/26 anonim ***** válasza:
53%
Nem? Serintem meg egy olcsósított szar, géppel nyomják tonnaszámra, nem kell hozzá semmi extra, a régebbi szeintem jobb volt. Ráadásul a festés is borzasztó minőségű, kopottas lesz.
2013. máj. 15. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!