Mit jelent pontosan az, hogy megszűnik a mobil operációs rendszerének támogatottsága?
Nemrég olvastam egy cikket,h a windows phone 7.8-as op.rendszerének 2014. szeptemberében megszűnik a támogatottséga. Nekem jelenleg egy lumia 800-am van, amit imádok és nem tervezem lecserélni még egy ideig. Ha jövőre megszűnik a támogatás,akkor az azt jelenti,hogy a piactérről eltűnnek a telefonommal kompatibilis alkalmazások? vagy csak azt,h az újabbak nem futnak majd rajta..? ez azt jelentené,h vennem kell egy újabb op.rendszeres telefont,h egyáltalán tudjak alkalmazásokat használni?
köszönöm szépen a válaszokat :)
nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)) akkor hála égnek a támogatás lejárta után sem kell lemondanom a lumiamról az alkalmazások terén :)
bár az is lehet,h majd feltöretem egy ismerősömmel,h újabb rendszert tegyünk rá. még meglátom majd.
mindenesetre köszönöm :)
Ezek szerint a 7.8-cal nem xarakodnak tovább, nem bugmentesítik többet, mert van helyette 7.10, azt meg addig frissítik, amíg nem jön majd ehelyett is valami 7.X vagy a 8-as.
A telefonodhoz továbbra is van frissítés, csak az elavult rom verzióhoz nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!