A windows phone-okon hogyan müködik a mobilinternet, bluetooth stb?
Mobilinternet alatt nem a wifit értem hanem az állandó sim kártyán lévő netet, mert hallotttam olyat hogy ezt nem lehet használni windowsos telefonoknál.
Egyébként 2-3éve androidot használok nálam is sokszor volt vele probléma. Ezért is térnék át másik oprendszerre.
Köszönöm, Lumia 610-es telefonról vélemény?
Ne írjatok olyat h inkább lumia 800, mert arra már nincs pénzem. :d
610-t ne vegyél, Wp7 van rajta csak, illetve eléggé gyenge..
Wp8-as telefont vegyél csak, mindegyik sokkal erősebb mint a 7es csúcsmodellek (pl. Lumia 900) illetve jövőre jön rá a Wp9, és sok program is van ami a régin már nem fut. A Wp amúgy sokkal gyorsabb, stabilabb az Androidnál, az tény hogy testraszabhatóságban elmarad, illetve kevesebb app van rá, mondjuk Androidnál sincs sok értelme a rengeteg fingós appnak.
Nem tudom honnan jön ez a WP fagy duma.Pont hogy stabil,mint egy duzzasztógát.Ezek az Androidos vérpistikék.......:)Miért kell valótlant állítani valamiről?Itt van Bog mester,pont az ellenkezőjéről mesél:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vQ1..
Nagyon jó a WP8.Na persze nem azoknak akik a bucimacis,és a tininindzsás téma közt szeretnének váltogatni,meg főzött romokkal szórakozni,de ezt Bog szépen elmagyarázza.Zártabb de megbízhatóbb rendszer,mint a droid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!