A windows phone-okon hogyan müködik a mobilinternet, bluetooth stb?
Egyébként WP8-at vegyél.Felejtsd el a 610-est.620 52ezer T-nél Dominóban(webshop kedvezménnyel)520-as ha megjelenik szerintem 40-45 lesz.Sokkal nem drágábbak,mint a 610.
Itt az 520 tesztje: http://www.youtube.com/watch?v=PgDCPNioH6c
Jobbak a WP8-as Lumiák,akkor meg minek vennél sokkal gyengébb 610-est.Várd meg az 520-at a szolgáltatóknál ha sokallod a 620 árát.Később megbánod,ha most veszel 610-et.
Nem szabad WP-s telefont venni. Járjálj körbe pár szervizben, 100-ból 99 ember azt mondja majd, hogy sz*rok és inkább vegyél androidot, azaz egy ember meg azért szereti a wp-t, mert mást nem próbált. Csomószor kifagy nem tudsz vele csinálni semmi értelmeset, nem úgy, mint androidnál.
A kedves "tini nindzsás" úrnak mesélnék valamit az androidról, hogy mitől is android. Lássuk csak le lehet tölteni a Swiftkey 4 nevű billentyűzetet, ami TANUL! Igen, tanulja a szövegkörnyezetet, szavakat, amiket írsz megjegyzi, nálam már olyan, hogy egy 5-6 szavas mondatot leírok kb 4-5 billetyűzetnyomásból. Ilyet lehet 200 ezres Almán, vagy Bill Gates fonon? Jah neeem... a fene. Lássuk csak van androidra Tasker, ami gyakorlatilag robotot csinál a telefonodból. Beállíthatod, hogyha hazaérsz kapcsolja be a wifit, ha érzékeli, ha elmész otthonról kikapcsol. Beállíthatod, hogy este 10-től amikor alszol némít a telefon, reggel 7-kor meg berakja magát hangosba... és ezek csak a "primitív" beállítások. Akkor van MrNumber nevű program wp-re, vagy almára? Nincs? Hogy-hogy? egy alap program, ami letiltja az ismeretlen számokról jövő hívásokat? Nincs ilyen 200 ezres iPhone-ra? Se Nokiára? Ejnye...
Ahogy én is használtam Androidot anno.(Samu Galaxy S+)A kedvencem az volt mikor telefon beszélgetés közben úgy döntött hogy kikapcsol.(biztos az is valami robot app volt:)Valóban testre szabhatóbb,de WP-n is megtaláltam szinte mindent amit a Samun használtam.Több mint egy éve váltottam WP7-re (Lumia710),és nem bántam meg.Sokkal megbízhatóbb rendszer.Most sem fogok visszatérni,várom T-nél a Lumia720-at.Nagyon komfortosan belakható.(teljesen máshogy néz ki egy belakott WP,mint ami a boltba van kirakva.)A jó benne,hogy most is 8-10 alkalmazás fut a háttérben,frissül a csempéken a foci,sport,egyéb hírek,megy a face,meg persze időjárás,és egy mikro reccenést nem érezni.Pedig jól tele van dobálva élőcsempékkel.(ugyanaz mint a widget)Persze kinek mi a fontos.Mindkét rendszernek van előnye,hátránya.Azt is tudom,hogy fejlődött a droid is a 4.1-el ezen a téren,de még mindig hallom ismerősöktől hogy akad,időnként kifagy,csak nem olyan sűrűn mint anno a 2.3.Engem nem győzött meg hogy visszatérjek.Egy Linux alapokra rávarrt Java felület soha nem lesz olyan stabil,mint a WP8 NT rendszere.Ennyi!Én be is fejeztem.
Belakott WP8,valami ilyesmi: [link]
Androidosok meg harcoljanak az iPhone-osokkal(így állok hozzá a sok birkához): http://www.youtube.com/watch?v=Z19vR1GldRI
Ebből is látszik mennyire nem ismered a WP-t.Pont hogy középkategóriában jobb ár/érték arányú egy WP,mint egy droid.Mivel jól van optimalizálva,ugyanolyan gyors egy 520-as,mint egy 920-as.Csak a HW az eltérés (jobb kamera,vezeték nélküli töltés,kijelző,1GB RAM a komolyabb játékokhoz,de csak abban nyilvánul meg)Nem droid hogy kevésbé megbízhatóbb az olcsó WP a drágábbtól.Ez a szigorúbb MS követelményektől van.(mondjuk az a Google hibája,hogy enged kiadni nagyon gyenge droidot is)Szerintem kevered a Lumiákat az Asha-kkal.Na azok tényleg nem érik meg.Bár állítólag a fejlődő országokban viszik őket,mint a cukrot.Nyilván nem poénból erőlteti az Asha sorozatot a Nokia.Amúgy tetszenek a Sony-k,csak droid miatt nem veszek.Ha kiadnának egy WP8-at Xperia SP kinézettel,IP védelemmel.....venném is megfelé.Na meg tetszett a nyilatkozata a főnöknek,hogy nem fognak 20ezres Sony-t kiadni,mert annyiért nem lehet normális droidot csinálni,és nem fogják bemocskolni a SONY nevet,valami akadozós ipari hulladékkal.Helyes!Itt mondja.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=hLb..
Középkategóriában biztos, hogy nem jobb ár-érték arányú egy droidos telefonnál. Lásd Sony Xperia U, 2 magos és 30-35-ért kapható... vagy holnaptól kapható LG L5 II (barátnőmnek vesszük holnap), új 4.1 droiddal és IPS kijelzővel.
Samsungtól meg nem szabad venni felsőkategóriás készüléken kívül mást, mert mind sz*r (te vagy erre a tanú:D). Viszont egy S3 és S4 továbbra is élmezőnyben van minden gyártóval szemben. Egyszerűen bitang a hardware-e, optimalizáció, csúcsgépek. Akárcsak a HTC a One-nal... Próbálj egy S4-et, vagy HTC One-t... ők tudnak telefont csinálni és optimalizálni (Ugye jelenlegi csúcscsúcs telefonok).
Az a Sonys videó meg hülyeség. Ha így lenne, akkor most nem lenne Xperia J, amit egyszer próbáltam és alig akart működni, annyira össze van gányolva. Semmi optimalizáció... mondjuk az alap Sonys Launcher még Xperia Z-n is szaggat. Picit lestem, amikor próbáltam a telefont és riccengetett.:DDD De ezért lehet letölteni (ingyen!!!) custom launchert a Play-ről (foglal vagy 2 megát o.O), amitől rendes smooth rendszert kapsz (és teljesen személyre szabható... a gyártós launcher korlátolt). De szerintem ha kipróbálnál egy HTC-t, vagy új Samsungot, picit néznél, mennyire smoothabb, mint a WP. Igen próbáltam új Nokiát (valamelyik 800-as volt olyan 70-80 ezres magasságban WP8-cal) és egyáltalán nem tetszett. Primitív nagyon a menüje (végülis van 2 ablak egy fő meg balra húzva mégegy o.O), mint az iOS-nek. Persze wp-t valamennyire személyre szabhatod, kiszínezheted, meg blabla, de akkor sem tudsz olyan szépet cisnálni, mint androidra. És egyáltalán nem fog lagolni, kifagyni, sőt az óra is ébreszt (wattafakk)!!! Ismétlem, 1 éves az Xperia U-m és sosem tapasztaltam ilyet. A Sonys launcherrel mondjuk szaggat, meg lagol, mint a bűn, ebben nagyon is igazad van. De ezért jó az android, megcsinálod magadnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!