Nem alsós droidom volt (Galaxy S) amiket leírtam azok ezzel történtek, és azért nem ébresztett mert kikapcsolt magától (kikapcsolva meg soha nem is ébresztett...). Használtam S2-t is huzamosabb ideig de annál is voltak apróbb fagyások, röccenések - ez szerintem egy 2magos, 1GB ramos telefontól elfogadhatatlan. Én elismerem hogy az Android alapjában véve egy jó rendszer de ez így nem megy hogy minden féle optimizáció nélkül bármire rárakjuk és mindent megpróbálunk erőből megoldani: most őszintén mi értelme van egy 4 magos processzornak telefonban? A sok ramot megértem a háttérben futó folyamatok miatt. Szerintem egy jól optimizált rendszernek bőven elég 2 mag.
Az tény hogy a WP nem annyira testreszabbható, ezt aláírom, de az is igaz hogy az egyik legegyszerűbb rendszer. Mindenkinek van választása hogy melyiket veszi meg.
2013. máj. 7. 19:14
22/26 anonim válasza:
A Galaxy S, amikor "csúcsmodellnek" számított (3 éve...), akkor még az android is gyerekcipőben járt. Mint mondtam nézz meg egy mostani felsőkategóriás droidos készüléket (S4, HTC One), sosem fog fagyni, meg kikapcsolni, meg semmi (azért továbbra sem hiszem el, hogy neked csak úgy kikapcsolt ;))... Mindegy, lehet én vagyok a béna, de az U-m sosem csinált ilyeneket, még csak nem is lagol (pedig nem egy S4)... Igazából lehet jobb neked tényleg egy WP-s készülék... annyira okos egy okostelefon, amennyire a gazdája. A WP-s meg iOS-es telefonok pedig hülyék. :) Én itt befejeztem, ez tényleg totál értelmetlen.
2013. máj. 8. 07:54
23/26 anonim válasza:
Ha nem hiszed el, akkor az a te bajod. Az tény hogy főzött ROM-okkal megoldódtak a dolgok de ne nekem kelljen már szendvednem vele hogy hibátlanul működjön. Te csak egy elvakult Android-fanboy vagy nem lehet veled mit kezdeni :)Én elismertem hogy nem lenne egy rossz rendszer ha RENDESEN megcsinálnák, de van rengeteg hibája amit te nem látsz be. Ezek a telefonok amiket te felsoroltál 200 ezer fölött kezdődnek, de minek fizetnék érte ennyit amikor olcsóbban tudok venni hasonlóan stabil, megbízható telefont (persze ami az én igényeimnek megfelelő). Nekem a telefon nem stíluskiegészítő hogy így-úgy testreszabjam hanem egy használati tárgy és elvárom hogy a lehető legmegbízhatóbban működjön. Te viszont itt ócsárolod az iOS-t és a WP-t is pedig tuti hogy egyiket sem használtad huzamosabb ideig. Te tipikusan az az ember vagy aki megvette élete első okostelefonját és most itt isteníted, akinek meg más a véleménye az hülye, aki mást használ azt pedig rögtön fel kéne kötni.
2013. máj. 8. 08:34
24/26 anonim válasza:
Veled kulturáltan nem lehet a rendszerekről beszélni, maradok a fórumoknál ahol hozzá értőkkel meglehet rendesen vitatni ezt a témát és nem csak ócsárolás lesz belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!