Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik éri meg jobban? Ti...

Melyik éri meg jobban? Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
1. Egy "szuper mobil", amivel lehet fényképezni, zenét, rádiót hallgatni, tonna dolgot tárolni rajta, bár elég drága. Vagy 2. Olcsó, egyszerű mobil, egy olcsó mp3 és egy olcsó, sima fényképezőgép, külön. Hogyan érdemes venni? Egybe a 3at, vagy külön-külön?
2009. szept. 29. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:

A mobil mindenre jó lehet amit írtál kivéve a fényképezést, tehát én a helyedben vennék egy sony ericcson walkman mobilt vagy egy nokia xpress music-ot akár használtan és egy olcsóbb fényképezőt.

A fényképezőről csak annyit, hogy nagyon kevés és egyben nagyon drága olyan mobil van ami rendelkezik optikai zoom-mal anélkül pedig eléggé nehéz igazán jó képeket csinálni.

üdv, z-dem

2009. szept. 29. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy mobillal egy dolgot lehessen csinálni: telefonálni.

Az a baj a mindenfélével telepakolt mobilokkal, hogy az extra funkciók amiket írtál is, gyengébb minőségűek, mint ha külön vennéd meg őket. Szóval egy csúcsminőségű és mindent tudó mobil sokkal többe kerül, mint a külön megvett mp3 és fényképezőgép. Nem is beszélve arról, hogy ha a mobil tönkremegy, akkor 3 eszközt vesztettél el 1 helyett.

2009. szept. 29. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Én az 1. típusút vettem, egy Nokia N82-t, nekem jobban megérte mert nem volt fényképezőgépem, most már van mert van benne 5megapixeles, nem volt GPS-em, most már van, és mp3 lejátszó is egyben:) Szóval spóroltam rajta kb. 100 ezret, jóval drágább lett volna ha külün vettem volna meg a készülékeket.Azt a mobilt vedd meg ami neked jobban megéri, pl. ha van fényképeződ akkor fölösleges sztem egy jó fényképezős mobil.
2009. szept. 29. 14:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát éppen ez az... Hogy fényképezőm nincs, az mp3am meg már nagyon régi. És mivel a telefont is lekéne cserélni, ezért gondoltam arra, hogy akkor egybe a 3at megoldom.

De akkor ezt még átgondolom! Köszi!

2009. szept. 29. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!