Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ma egy csomó fiatal (12-20 év...

Ma egy csomó fiatal (12-20 év körül) miért vesz androidos telefont? Miért nem jó nekik a régi hagyományos?

Figyelt kérdés
Régen is megvoltak nélküle skkor most is meglennének
2013. máj. 6. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem vagyok sem "büdös kocka" vagy bármi ilyesmi. egyszerűen szerintem annyi a lényeg, hogy az csak részben igaz, hogy az android ki fogja váltani az asztali op. rendszereket. de hogy mást mondjak, a mai napig nincs rá normális videó vágó/szerkesztő alkalmazás, ami olyan szintű lenne, mint egy adobe premiere vagy sony vegas. nem kell a másikat más vélemény miatt sértegetni, én sem mondtam azt, hogy hülye vagy, csak mert más véleményem van.
2013. máj. 6. 16:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Idéznél, hogy mivel sértegettelek? :)

Egyébként a 4.0 fölötti androidverziókban az alap videolejátszó programmal van lehetőséged megvágni a videót. Képet szerkeszteni ugyanígy! Sőt, 100%, hogy van olyan program, amivel két videóból egyet lehet összevágni, mindezt számítógépes beavatkozás nélkül!

2013. máj. 6. 16:12
 13/15 anonim ***** válasza:

1. MÉG nincs rá vágóeszköz. Egyébként van, csak nem annyira profi, mint PC-re. De természetesen, ha jók az eladások (és jók), akkor fejleszteni fogják a rendszert, amibe előbb-utóbb akár oda is eljut, hogy profi kép és videószerkesztő programok legyenek rá.

2. Vágással meg ilyen "komolyabb" munkával csak elég kevés ember foglalkozik, legtöbben neteznek és facebook-oznak, ezt simán kiválthatja akármilyen okoskészülék, a maradék 5-10%, aki meg komolyabb felhasználó marad a gépnél.

2013. máj. 6. 16:41
 14/15 anonim ***** válasza:
ilyen hülye kérdést csak egy 10 éves ember tehet fel,most nem azért de haladjunk már a korral sok ember leragadt a 20 századnál és nekik ez olyan nagy cuccos mikor ez a mai technika és mindenkinek kell mert jó és használja,a régi telefonok csak arra voltak jó hogy telefonáltak de ezek már szórakoztató készülékek is egyben,de a kort se értem mért baj a 12-20 körül valaki ilyen telefont vesz? Pont nekik való mivel ők ki tudjál használni a 4 magos processzorokat de egy 30 éves már nem annyira.
2013. máj. 6. 21:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Pont, hogy egy idős(ebb) ember tehet fel ilyen kérdést, hisz ők nem tudnak haladni a korral.

2013. máj. 6. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!