Bekii12 kérdése:
Melyik telefonok jobbak?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó,hogy van egy samsung chat 335 összgombos telefonom,2 éves,de már nagyon meguntam,nem szeretem,elég nehezen lehet vele navigálni,nem lehet rá játékot letölteni .. A barátnőmnek iPhone 4S-e van.Tetszik a telefon,könnyen kezelhető,sok mindent tud. Androidosat nem szeretnék,nekem azok annyira nem jönnek be .Összgombosat nem szeretnék még egyszer. Tehát iPhone-n gondolkodom,jó lenne egy használt,mert úgy talán olcsóbb. Ha már iPhone,akkor hányas? 5-re biztos hogy nincs pénzem! Szerintetek melyik a jobb telefon?Melyik érné meg a legjobban? Eddig még nem akartam érintőképernyős telefont,most már 'belenyugodtam',hogy azok a legjobbak(nagyrészt)..Bármelyikkel is legyen jó/rossz tapasztalatotok írjátok le,légyszíves!Előre is köszönöm!:)2013. ápr. 26. 19:31
1/7 A kérdező kommentje:
Persze ,tudom hogy ezt így nem lehet megmondani,mert minden telefonban van jó és rossz is egyaránt..
2013. ápr. 26. 19:46
2/7 anonim válasza:
Összesen van 6 iPhone, a 2G, 3G kilőve, mert nagyon régi, 5 kilőve, mert drága, maradt 3.
Természetesen ez a három közül a legújabb (4S) a legjobb, de a legdrágább is. Ha van rá pénz akkor mindenképp azt vedd meg, ha nincs rá pénz a 4-et, még azért az is használható, ha arra sincs pénz, akkor 3GS-t, ami már elég öreg, de ha iPhone kell akkor csak ezek jöhetnek szóba.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát a 3g tetszik külsőre a legjobban,de mint te is írtad,hogy régi..meg kevesebbet tud,mint a 4(sima/S) ,nem?!
2013. ápr. 26. 20:50
4/7 anonim válasza:
Természetesen minél régebbi, annál kevesebbet tud, mint az újabb.
3GS meg full ugyanúgy néz ki, mint a 3G, de jobb nála, még a ma is elmegy kategóriába tartozik, bár már nagyon alsókategóriás.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem.Most találtam egy fehér(ami nagyon tetszik) iPhone 4-est.50000ft amit ki tudnék fizetni.:) Szerinted megéri?
2013. ápr. 26. 21:08
6/7 anonim válasza:
Az megéri, ha az iPhone árakat nézzük, az már más kérdés, hogy mennyivel jobb Androidos telefonokat kapni ennyiért, de mivel azok nem tetszenek ezért hülyeség lenne azokhoz hasonlítani, szóval 50-ért jó, ha nincs semmi hibája.
7/7 A kérdező kommentje:
Azt írták hogy szép állapotban van.Köszi a segítséget.:)
2013. ápr. 26. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!