Miben jobbak az Érintőképernyős Telefonok, a hagyományos billentyűzetes modelleknél, a belső szoftveres funkciókat leszámítva?! Vélemények?
a mostaniakban is van t9 :p
az s5230ban van t9 funkcio ugyis, hogyha elfekteted,ugye akkor kijön a qwerty billentyu,és ugy,de ennek kevés értelme van
am annyiban jobb,hogy képet/filmet nézni jobb rajta, rossz h keresésnél nincs billentyuzet,amivel oda tudnál ugrani
Mert pl. sokkal egyszerűbb a képernyőn nyomogatni meg gépelni, mint egy hagyományos telón, mert sokkal nagyobbak a billentyűk (főleg ha elfordítod oldalra), gyorsabban lehet javítani, nem kell újra végigpörgetni a betűket, ha elrontasz egyet, hanem csak törlés és már írod is a jót. Olyan, mint kb. a szgép billentyűezete. Másik nagy előny, hogy nem "kattog", ergó senki nem fog rád csúnyán nézni, ha előadáson/tanfolyamon/tárgyalás alatt/órán gépelsz és ugye a norműl telóknál hallatszik, ahogy benyomod őket, na az érintősnél nem.
Aztán, a nagyobb kezű embereknek is könnyebb szerintem érintősön, mert vagy van hozzá pl. stylus (cerka) vagy a már említett oldalra forgatás után nagyobbak lesznek a billentyűk. Meg oldalra döntve fogni és gépelni is kényelmesebb egyszerre, míg a hagyományosnál egy idő után azért tud görcsöt kapni az ember hüvelykujja...
ja csak ne felejtsd el vannak melós emberek is!
1 hét után a kis ékszer telefont kukába lehetne dobni úgy nézne ki!
én festő v.ok festékes a kezem hogy a f@szba fogjam meg?
egyszer a sajátom elromlott,elvittem a párom érintősét de a f@szom ki volt vele!
nekem nem jön be ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!