Mivel jobb egy 8 magos telefon, mint a 4 magos? Meg még, hogy érdemes megvenni a 8 magosat?
Kedves díszhal nevű!
Most nagyon mellélőttél.
Ugyanazt a privát üzenetet küldted el két felhasználónévről is. Ejnye-ejnye. Az egyiket az egyik beírásomra, a másikat a másikra. A végén még kiderül, hogy az okostelefonokat elvakultan istenítő több hozzászóló mögött mind te vagy, és jól elvagy magaddal.
A privát üzeneted csupa tévedésből áll, de azért annak örülök, hogy a CTRL+C, CTRL+V gombok használata remekül megy.
Olyasmot állítasz, hogy a mai telefonok képessége régen felülmúlta az asztali gépek képességét. Hát persze, az a pár wattot fogyasztó kis CPU, azzal a négy, takarékos magjával izmosabb mint egy négymagos, asztali gépbe való... aha... biztos.
Aztán emlegeted, hogy miolyen jó szakemberré váltál (HAHAHA), és engem tudatannak nevezel.
Taníts még, mond neked valamit az hogy HT-1080Z? Homelab-3?, Láttál még működö MFM-buszos merevlemezt? Konfiguráltál már plug and play (pray) korszak előtti soros, párhuzamos vagy akármilyen panelt?
Mielőtt sírva kezet csókolnál önmagadnak a nagy önimádatban... az első PDA-mon még DOS 5.0 futott, monokróm CGA kijelzője volt 640x200 felbontásban. HP200LX, biztos emlékszel rá abból a korból, amikor a mobiltelefon azt a vállon cipelhető nagy táskát jelentette.
Szóval te ne akarja engem tanítani, főleg nem a privát üzeneted leereszkedően fölényes stílusában, mert ezekről az eszközökről valószínűleg többet tudok, mint te valaha tudni fogsz.
Szívesen szereznék a többieknek örömet az önistenítésben, és mások lenézésében túlburjánzó leveled megosztásában, amit két felhasználónévről is elküldtél nekem, de nem teszem. De arra megkérnélek, hogy a továbbiakban tartózkodj az ilyen üzenetektől. Ne akard osztani az észt, neked sincs túl sok!
Köszönöm
Valóban nagy tudású lehet,ha szerinte a mobiltelefonok túlszárnyalták a PC-t.
Mivel a havernak csak a videó kártyája került valami 240ezer Ft-ba,és az messze nem a csúcs.
Bakker ennyi idiótát már rég nem hordott a föld a hátán.
Kedves Guppi, Irina50, és még ki tudja hány néven regisztrál felhasználó!
A leghatározottabban megkérlek arra, hogy egyszer és mindenkorra pattanj le rólam, de nagyon sürgősen! Ne írogass nekem fellengzős, magadtól elszállt privátokat, mert nem érdekel a hülyeséged!
Mivel már nagyon nem férsz a bőrödbe, a maiból egy mondat:
"Az üzenet témája: tiszteletlenség
Az üzenet szövege: Nem elolvasni valakit. Megítélni úgy hogy nem ismered. Én a dzavaidból ítellek meg.
S engem te nem tilthatsz le!"
Kedves Guppi, úgy tűnik az akváriumodat kint felejtették a napon, és nagyon meleg lett benne a víz. Hosszú távon úgy tűnik károsan befolyásolja az agysejtek működését.
Már le is tiltottalak.
De előtte azért mementóul lementettem az üzeneteidet. Sajnos a tiltással a régebbi üzeneteid is eltűnnek, de olyan gyöngyszemeket (orbitális marhaságokat) írtál, hogy méltónak éreztem a megőrzésre. Ha egy jót akarok nevetni, majd előveszem, olvasgatom.
A tiszteletlenségről pedig annyit, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni. Te viszont megdolgoztál a tiszteletlenségért.
Csatlakozom az előttem szólóhoz ne velem levelezz,hanem az orvosoddal,és mielőbb tudakold meg a problémád okát,így elkerülhető a további agyi leépülés.
Sikeres felépülést kívánok,Guppi vs Irina50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!