Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mivel jobb egy 8 magos telefon...

Mivel jobb egy 8 magos telefon, mint a 4 magos? Meg még, hogy érdemes megvenni a 8 magosat?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 00:17
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
még a 4 magosnak sem látom értelmét , az Android nem képes kihasználni, nézz utána ha érdekel a téma !
2013. ápr. 20. 00:43
 2/40 anonim válasza:

Én sem látom értelmét. Egyenlőre, mint ahogy az előző válaszoló mondta, felesleges, mert most még csak ott tartunk, hogy az android a 2 magos telókat kezdi rendesen kihasználni. De a jövőben persze lehet, hogy lesz olyan frissítès ami már jobban kihasználja a proci adottsàgait.

Egyáltalán melyik két telóról van szó? (ez segíthet a döntèsben)Hasonlítsd őket össze + ár-érték arány

2013. ápr. 20. 08:06
 3/40 A kérdező kommentje:
samsung galaxy s4 van amelyik 8 magos de 3G-s sajnos, és van amelyik 4 magos de legalább 4G-s vagyis LTE képes, nem tudom melyiket érdemesebb megvenni
2013. ápr. 20. 08:56
 4/40 anonim ***** válasza:
50%
szerintem mindkettő felesleges , csak a nagy hype miatt kell neked, jobbabn jársz egy középkategóriás okostelefonal és egy alap laptopal, sokkal több mindenre lehet használni
2013. ápr. 20. 09:42
 5/40 anonim ***** válasza:
56%

A telefon,az telefonálásra való,a többi parasztvakítás.

Vegyél egy sima telefont,és egy laptop-ot sokkal jobban jársz.Ahogy,már előttem is,írta az egyik válaszoló.

2013. ápr. 20. 10:03
 6/40 A kérdező kommentje:
XD akkoris olyan kell, csak azt kérdem, hogy ha 8 magos, akkor jobb mint, hogy 4G?
2013. ápr. 20. 10:06
 7/40 anonim ***** válasza:
47%

konzumidiotizmus

azt már el sem merem képzelni, milyen következményei lehetnek, ha egy ilyen élőlénynek választójoga is van...

2013. ápr. 20. 10:16
 8/40 A kérdező kommentje:
mi az a konzumidiotizmus és ez nem is ide való téma
2013. ápr. 20. 10:46
 9/40 anonim ***** válasza:
82%

Akkor megalománia,vagy feltűnési viszketegség mindkét eshetőségre,vannak jól képzett szakemberek.

így elkorcsosult a világ??Nem a telefonodtól leszel menő,hanem az egyéniségedtől,de látom azt megölték az idióta reklámok.

2013. ápr. 20. 10:53
 10/40 A kérdező kommentje:
én nem menőzni akarok, najó azért mindenkiben benne van azért ez a vágy, hogy jó cuccai, dolgai legyenek, de am nem tehetek arról, hogy ez érdekel engemet, megtetszett a teló és ezzel foglalkozok. Hobbi szinten.
2013. ápr. 20. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!