Mivel jobb egy 8 magos telefon, mint a 4 magos? Meg még, hogy érdemes megvenni a 8 magosat?
Konzumidióta: Czakó Gábor találmánya a szó, érdemes elolvasni a Magyar-Magyar Nagyszótár című művét.
Kozumidióta az, aki nem több, mint az általa összevásárolt kacatok összessége. Bármit amire rákiván, azonnal megvesz, vagy bármi áron meg akar venni, akár szüksége van rá, akár nincs (lásd még: hitelre lapostévé, mer' az kell...)
Attól hogy valaki vesz egy az átlagnál fejlettebb telefont még nem lesz egyéniség mentes. Nekem is van egy SGS3, talán ha 4 alkalommal elővettem a barátok előtt amíg megnéztem az időt, menőzni se menőztem még vele.
A kihasználtsággal kapcsolatban azért már le vagytok maradva kicsit. Van amihez már 4 mag kell (játékoknál), persze akinek nincsenek ilyen igényei (mondjuk mert inkább gépen gémel) annak egy alap kategóriás mobil is teljesen okés.
Ha érdekel szerintem amúgy 4G-set is adnak ki az SGS4-ből, a háromból is lett olyan.
Na nem osztom tovább az észt még mindenki engem szól majd le. :)
A 8 magos SGS4, azaz I9500 big.LITTLE architektúrára épül, azaz egy nagy teljesítményű, 4 Cortex A15-ös magból és egy kis teljesítményű, de energiatakarékos, 4 Cortex A7-es magból áll.
Tehát teljesítményre közel sem olyan, mintha egy "normál" 8 magos prociról beszélnék, szimplán 4 magosnak tekinthető teljesítmény szempontjából. A 4 Cortex A15-ös mag meg talán 15%-kal erősebb, mint a Snapdragon 600-as I9505-as változat.
Ez a 15% nagyon jelentéktelen különbség, hisz egy jó 2 magos telefonon is elindul minden játék, program, és akármilyen intenzív feladatot is végzel, nem fogod tudni megizzasztani. Magyarul a 4 magos SGS4-nek sem fogod soha elérni a limitjét, tehát mindegy melyiket veszed nyers erő szempontjából.
De a 8 magos telefonba ott vannak az A7-es magok, amik lényegesen kevesebbet fogyasztanak, tehát ha nem nagyon használod a telefont, akkor elméletileg sokkal tovább bírhatja az aksi, erről majd megjelenés után lesznek tesztek, vélemények, hogy mégis mennyivel bírja jobban az aksija. Ugyanúgy naponta kell majd tölteni azt is, de azért lehet jobb lesz a helyzet.
Összefoglalva: teljesítmény szempontjából gyakorlatban 0 különbség, üzemidő szempontjából kérdéses, hogy mennyivel lesz jobb az I9500.
Egy újabb konzumidióta. Ne erről beszéltem, az ilyen beszűkült csőlátásos majmokról.
Anyuci apuci pénzét könnyű szórni.
Majd ha megdolgoztál valamiért, akkor jöhetsz észt osztani.
Öltönyös rabszolga, betanult mantrákat ismétlő droid.
Csak szánni tudlak.
#.17.
Szánalmas vagy,de nagyon legközelebb nem szeretném,ha privát üzenetben cseszegetnél.Nagyon tanult ember lehetsz, az üzenetből is látszik,hadd lássa még egy pár ember,ezt a diplomás irományt.Egyébként nem ismersz,és úgy dobálódzol általad igaznak vélt tényekkel,ebből is látszik,hogy nagyon sötét vagy mint a belső zseb.Aki ismer engem a lakhelyem környékén,ha lefizetnéd sem mondaná rám,hogy irigy lennék,akinek tudok segítek,engem így neveltek.Amit írtam a telefon kérdéssel kapcsolatban,azt meggyőződésből tettem,mert így látom.
Íme a magas színvonalú írásod ami túlcsorduló IQ szintedből adódik.(ami biztos olyan magas,hogy el sem éred).
Irina50 (a túlművelt)
"Először is tegyük tisztába a fogalmat. A te felfogásod szerint az a tehetősebb személy, akinek ráadásul még is esze is van a jobb, ezáltal a drágábbat megvenni, nyitott a 21. Század vívmányaira az számodra Konzumidióta? El vagy tévedve! Pont te beszélsz feltűnési viszketekekségről, aki rohadt műveltnek tartja magát és itt dobálózik egy olyan szóval, ami Köszönőviszonyban nincs a telefonvásárlással. Ráadásul látszik hogy technikai analfabéta vagy. Fogalmad nincs hogy mennyivel jobb és használhatóbb egy drága készülék.
Van egy hobbim. Embereknek segítek mobil ügyben. Azt tapasztalom hogy annyi idióta ember van beszűkült gondolkodással, hogy hihetetlen. Nem azért idióták mert nem értenek a mobilhoz. Irigyek. Nem bírják elviselni ha drága telefonod van. Pláne ha gyereknél. Mire költse a pénzt? Drogra? Azt hiszik hogy valaki mutogatni akarja a telefonját, azért vesz drágábbat. Idióták!"
Rendszerint nem szokásom rosszindulatú barmokkal foglalkozni, most mégis kivételt teszek. Végigmegyek a válaszokon.
"Kozumidióta az, aki nem több, mint az általa összevásárolt kacatok összessége"
Először is a drága telefon nem kacat. Igen hasznos holmi tud lenni. (ingyen telefonálás, fordítóprogram...stb.
"Mennyi beszűkült agyu, irigy ember. Laptop elfér a zsebben? Nem! Ha valaki a minőséget választja, egyből menőzni akar. Idióták!" Itt lemaradt egy kérdőjel. Ha valaki a minőséget választja, egyből menőzni akar? Ez a félreértés oka.
"Egy újabb konzumidióta. Ne erről beszéltem, az ilyen beszűkült csőlátásos majmokról.
Anyuci apuci pénzét könnyű szórni.
Majd ha megdolgoztál valamiért, akkor jöhetsz észt osztani." Ez az anyucis szöveg irigységre vall. Ugyan mit zavar az téged, hogy a gyerek mit kap karácsonyra?
Ezt követően TE provokálod tovább az illetőt, ha megdolgoztál valamiért szöveggel párbajra hívod. Pechedre egy olyan személy írt vissza, aki valóban mgdolgozott érte.
"Oh, igen!? Diplomás milliomos közgazdász vagyok vazzzeg! Azt veszek, ami jól esik. A negatív válaszokból nem ez jön le. Ugyanis miért fáj egyeseknek az, hogy Anyu/apu pénzét nem drogra költik a gyerekek, hanem szórakoztató elektronikára. Beszűkült agyatokkal pusztán egy telefont láttok. Sokkal több annál. A gyerek játszva tanulhat rajta. Ez nem más, mint irigység." Itt egy sértő szó nem hangzik el a beszűkült agyúnál kívül. Amúgy meg maximálisan egyetértek.
"Öltönyös rabszolga, betanult mantrákat ismétlő droid.
Csak szánni tudlak." Ez a kijelentés több sebből vérzik. Nem tudom, hogy észrevetted-e, hogy kapitalizmusban élünk. Itt mindenki rabszolga. Betanult munka? Neked tényleg 8 általánosod van? A te munkád nem betanult? A szánalom meg tőr volt itt.
"Te drogpártoló gyártósoron éhbérért dolgozó, 8 általánossal rendelkező, primitív, nem tanult, írigy zárkózott gondolkodású, maradi őskövület paraszt! Ez a követendő életforma a 21. Században mi? Vadbarom!" Milyen választ vártál? Mindez jogos a SZAVAIDBÓL ítélve, s nem a személyiségedből ítélve. Válaszolni nem tudtál. Hatalmas öngólt rúgsz.
"Szánalmas vagy,de nagyon legközelebb nem szeretném,ha privát üzenetben cseszegetnél.Nagyon tanult ember lehetsz, az üzenetből is látszik,hadd lássa még egy pár ember,ezt a diplomás irományt.Egyébként nem ismersz,és úgy dobálódzol általad igaznak vélt tényekkel,ebből is látszik,hogy nagyon sötét vagy mint a belső zseb.Aki ismer engem a lakhelyem környékén,ha lefizetnéd sem mondaná rám,hogy irigy lennék,akinek tudok segítek,engem így neveltek.Amit írtam a telefon kérdéssel kapcsolatban,azt meggyőződésből tettem,mert így látom.
Íme a magas színvonalú írásod ami túlcsorduló IQ szintedből adódik.(ami biztos olyan magas,hogy el sem éred).
Irina50 (a túlművelt)
"Először is tegyük tisztába a fogalmat. A te felfogásod szerint az a tehetősebb személy, akinek ráadásul még is esze is van a jobb, ezáltal a drágábbat megvenni, nyitott a 21. Század vívmányaira az számodra Konzumidióta? El vagy tévedve! Pont te beszélsz feltűnési viszketekekségről, aki rohadt műveltnek tartja magát és itt dobálózik egy olyan szóval, ami Köszönőviszonyban nincs a telefonvásárlással. Ráadásul látszik hogy technikai analfabéta vagy. Fogalmad nincs hogy mennyivel jobb és használhatóbb egy drága készülék.
Van egy hobbim. Embereknek segítek mobil ügyben. Azt tapasztalom hogy annyi idióta ember van beszűkült gondolkodással, hogy hihetetlen. Nem azért idióták mert nem értenek a mobilhoz. Irigyek. Nem bírják elviselni ha drága telefonod van. Pláne ha gyereknél. Mire költse a pénzt? Drogra? Azt hiszik hogy valaki mutogatni akarja a telefonját, azért vesz drágábbat. Idióták!"
Fikázod az irományt, mikor te magad se tudsz írni. 2x szóismétlés: szánalmas. Te se ismered őt. Mellesleg elég szarul neveltek. Ő is leírta a tapasztalatait.
Összegezve te vagy szánalmas a modoroddal! A konzumidióta nem ide vonatkozik minden esetben. S most én is elküldöm privátban! Mert annyira szereted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!