Miert ennyi a szamlam?
Nem ertem. Direkt nem telefonalok sokat, hogy ne legyen sok a szamlam, csak ha tenyleg nagyon muszaj. Lekerem a szamlam hatomezer forint plusz afa. Oke. Szamlazaras: 8-9000. Es en ezt nem ertem. Mondta ma rokon h van alapdij 3000 de h az lebeszelheto, ez okede en nem beszelek egyaltalan sokaz. Most akkor en vagyok az idiota, a 172 nem tajekoztat kellokepp, vagy mi van? Egyszeruen nem ertem es felidegesit. Parom tmobilos nagyon ritkan felhivom mert amugy neten vagy viberen beszelunk. Szerintetek most akkor mi van?
Meg ilyeneket irnak aszamlavan hogy osszesen negy orat beszeltem tmobilossal ami LEHETETLEN, ha ot percet beszelnek vele naponta az is csak 2,5 ora lenne. Raadasul kiirtak h kuldtem 12 smst. nem kuldok smst soha. -.-'Egyik spanom is igy volt regen es naluk kiderult h veletlen hozzaszamoltak vmit. Szerintetek ? Ha hulye is vagyok valaki adjon mar felvilagositast mert ez nekem magas...
Elso: azert irtam ki, hatha mas is jart igy, nem kell rogton belem kotni, itt eled ki magad mi?
Masodik: kovetkezo lepes az lesz csak varom a szamla zarast
Harmadik: na ezt jo tudni, koszi szepen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!