Miért ekkora a Telenor számlám? Ld. Leírás.
Nem ez az első alkalom, hogy 5-10 ezer forinttal magasabbra rúg a Telenor számlám, mint várnám. 2008 aug. óta vagyok előfizető, kb. 7-8 hónapja minden számlám a lezárás előtt megugrik, és a csekk amit kapok irdatlan magas...
A májusi számlámra büszke voltam, első alkalom, hogy 10 ezer alatt volt (7000 körül), két nappal hónapzárás előtt kérdeztem le az egyenleget... pár nappal később megint rákérdezek, ott láttam, hogy az elmúlt havi egyenlegem 18 ezer forint felett van!!!!! Oké, hogy a 7000-nek a 25%-os áfája még hozzájött, de akkor sem 18 ezer forintra jön ki!! (Pannon120-as csomagban vagyok)
Berobogtam a Duna Plázába, hogy panaszt tegyek és utánakérdezzek, mert ami sok az sok, de bunkó, elutasító módon közölték velem, hogy kérjek részletes számlát. Ja, azt csak telefonon keresztül tudom, náluk személyesen nem....
Nem telefonáltam külföldre, be van fizetve minden, de elegem van a havi 20 ezres számlákból, amikor jó ha a felét költöttem el ténylegesen!!!
Meghackelik a telefonom? MI lehet? Járt valaki már így?
Egy részletes számlát kérj, akár telefonon, akár ajánlott levél formájában, vagy személyesen, úgy hogy rájuk borítod az asztalt. Azért kell, hogy le tudd magadat ellenőrizni, hogy mi a bánat kerül ennyi pénzbe. Szolgáltató váltáson pedig gondolkozz el. Vannak nagyon ajánlatok. Én pl. most a havi számlámat 10e Ft-ról, kb. 5-re csökkentettem.
Két telefonom van:
1. Előfizetéses telefon. Ca. 600 Ft az előfizetés ami lebeszélhető teljesen. Erről vezetékes számot hívok 11 Ft/percért, illetve főleg két főt fix havidíjért (950 Ft/fő). Nem volt még több a számlám 3.500,-Ft-nál, de inkább 1500-2000 Ft havonta.
2. Kártyás telefonról meg általában mobilokat hívok, de igyekszem visszafogni magamat. 5.000,-Ft feltöltés gyakran két-két és fél hónapig elég.
Egyébként az általad kifogásolt cég szolgáltatta a netemet, annyira bánom, hogy nem váltottam korábban. Kritikán aluli volt amit nyújtottak sok pénzért!!!
Nagyon gondolkodom rajta én is! Pedig igényeltem ezt a vonalas kedvezményes hívást 5 ft/percért, de így is ennyi lett.. alapból minden hálózatba sms és hívás is 36-38 ft körül van, pontosan nem tudom.
De ha a számlán kiderül, hogy hívtam olyan számokat, ami nem hozzám tartozik, akkor mi van? Vagy a részletes számlán hogy lesz feltűntetve az a sok ezer forint plussz?? Milyen hazugságot találnak ki???
Annyira fel vagyok háborodva, hogy robbanni tudnék...
Nálam is ugyanez van...23-án van számlazárásom. 22-én este lekérdeztem az egyenlegem. Kijött a számla dupla akkora összegű csekkel. Nem először fordul elő.
Nem tudom, hogy lehetséges-e, de egyik ismerősöm ismerőse a T-mobile-nál dolgozik, és az ismerősömnek 20000 felett volt az egyenlege, ügyeskedett benn egy kicsit és 5000 alatti összeg jött ki csekken. Valahogy ezzel a különbözettel el kell számolni, nem? Remélem nem fizetem más telefonálásait. Ki tudja még hányan csinálnak ilyet...rengeteg dolgozó van...és annak rengeteg ismerőse.
Nem akarok senkit megvádolni, de ha ez igaz, akkor ez felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!