PayPal számlám van az Unicreditnél és amikor fizettem róla az OTP-s folyószámlámon is zárolták az összeget. Miért?
Alapvetően tévedsz. Neked nincs számlád az Unicreditnél, hanem a Paypal vezet 1 azaz 1 számlát, ahova a magyarok utalhatnak ha top uppal használják a Paypalt (ami baromság) Szóval te nem állsz jogviszonyban az Unicredittel, csupán a Paypal számlájára utalsz át, és a tranzakciós kód segítségével azonosít be téged a Paypal, úgy jut el az egyenlegedre.
A konkrét esetben ha jól értem, te az OTP-s számládról nyomtál egy átutalást az Unicredites számlára (ami nem a tied) Ez egy normál belföldi átutalás, aminél nyilván zárolva lesz az adott összeg a netbankodban. Csak az enm világos, hogy te mikor csináltad a top up-ot, és hogy teljesült-e már. Ja és miért nem kártyával használod a Paypalt? Az unicredites bénázást kikerülhetted volna.
Először is köszönöm a válaszokat. Igen tudom, hogy nincs számlám az unicreditnél, rosszul fogalmaztam. Miért nincs kártyám? Hát egyszer szükségem volt PayPal-ra gyorsan, megcsináltuk a számlát és kész. Többször is fizettem már vele igaz csak kisebb összegeket, nem láttam szükségét a kártyának.Írok konkrétumot az biztosan érthetőbb lesz. -Csütörtökön 75000HUF OTP-ből PayPal-a, ez pénteken meg is jelent a PayPal számlámon és nyilván ennyivel csökkent az OTP-s egyenlegem.
-Ma PayPal-al fizettem a neten 195GBP-t ami ~69000HUF ezt az összeget zárolta most az OTP a folyószámlámon.
Elnézést, ha nem egyértelműen fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!