Sony Xperia U vagy Nokia Lumia 620?
Figyelt kérdés
Domino kártyásat akarok venni és a kettő egy árban van. A nokián már az új Windows Phone 8 van. Lehet ezzel már simán usb kábellel képeket felrakni a gépre úgy mint a régi telókkal? Valamint lehet már egy szerűen zenét ráküldeni a gépről és csengőhangnak sms hangnak beállítani? Az Uban ami zavar az az hogy csak 4 gb a memóriája, igaz én csak képeket csinálnék és utána ugyis felraknám a gépre. Valamint Nő lévén és max facebookoznék, neteznék, meg hát telefonálnék. Szóval semmi extra. Valamint az U-n még az Android 2.0 van. Egyébként világ életembe nokiám volt, de most még ez lesz az első okostelefonom. Szerintetek melyiket érdemes megvenni?2013. ápr. 12. 09:02
11/17 anonim válasza:
Tesómnak Lumia 620-a van , tegnap kapta elvileg én akartam telefont venni de nekem Lumia 720-as kellet volna és még az nem kapható .Remekül viszi az internetet alkalmazás is elégséges mennyiségű van rá és rengeteg egyedi dolog , viszont talán az U kicsit szeméjreszabhatóbb . A lumia 620 mellet szól az is hogy nem te leszel a 983245342523 androidos és nem ugyan olyan telefonod lesz mind a többieknek . Szerintem mindenképp LUMIA 620 .
12/17 A kérdező kommentje:
Ok! köszi! lenne még egy kérdésem. Én úgy akarom venni hogy a régi sim kártyámat akarom bele rakni, de az nem micro sim. Megtudják azt csinálni, hogy adnak egyet ami micro sim, de a számom marad ugyan az? vagy ez nem megoldható? Semmiképp nem akarok új számot. Valamint a T-mobile oldalán ha rámegyek arra hogy "listaáron, előfizetés nélkül" akkor két árat is ad be, amik között elég nagy az eltérés: 55 ezer, meg 82 ezer. Én mondjuk valamelyik üzletben akarom megvenni úgy látom akkor 57 ezer körül lesz.
2013. ápr. 14. 08:52
13/17 anonim válasza:
Elviszed telefonoshoz és kivágja neked . A micro sim a rendes sim ből készül , de te hol láttad 57 ezerért ? Én legolcsóbb 62 ért láttam és vettük a tesómnak .
14/17 anonim válasza:
A sim kártyád miatt ne aggódj mert a T-mobilnál adnak microsimet pontosan nem Tom h hogy tortenik,de lényegében ingyen van:)nekemis lumiam van és ajánlani tudom mert szép Telefonok és nem akad nem fagy nagyonjo
15/17 anonim válasza:
Nézd meg úgy, hogy dominó feltöltőkártyás (ez nem előfizetéses).
Ha online rendeled akkor 10%-al olcsóbb. Csak ezzel az a gond, hogy nem kérdezik meg a színt, csak küldenek valamilyet. Egyik haveromnak ezért van fehér 620. Nem nagyon örült neki. Bár szerintem fehéren is jól néz ki.
16/17 A kérdező kommentje:
ok, értem hogy adnak micro simet, de a számom az is maradhat ugyan az? gondolom csak megtudják csinálni. Amúgy én a t-mobile oldalán láttam válaszd ki hogy domino feltöltő kártyás ott 57.990 van bocs igaz az nem 57, de nem is 62.
2013. ápr. 14. 19:29
17/17 A kérdező kommentje:
52 ezer ha a webshopból veszed, de én is inkább személyesen akarom megvenni.
2013. ápr. 14. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!