B.Szabolcs kérdése:
Melyik telefonnal milyen buktatóra számítsak? Sony Xperia J vagy Go esetleg Nokia Lumia 620? Gps kellenne és hogy szerelő vagyok így ki is van téve némi 'fizikának! ' Esetleg HTC Desire?
Figyelt kérdés
#Sony Xperia Go hibái #Sony Xperia J hibái #Nokia Lumia 620 hibái #HTC oneX hibái
2013. ápr. 10. 22:41
2/12 anonim válasza:
A defy+ egyáltalán nem éri meg, régi, elavult gyenge és a desire is a fentiek közül a go a legjobb választás, strapabíró és mint hardver mint dzoftver szempontból tökéletes.
3/12 anonim válasza:
Azért szerintem még elfogadható. Annnak nem árt semmi. Go-t nem ismerem.
4/12 anonim válasza:
Go sokkal jobb, IP67-es tanusítvány, korszerű hardver és szoftver, jó ár-érték arány. Mi kell még...
5/12 anonim válasza:
Közbe megnéztem. Tényleg az lenne a legjobb választás!
6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm értékes válaszaitokat! Elgondolkodtató ,mert kissé beijedtem mikor véleményeket olvastam a google-ról és minden sony termékről rosszat olvastam (hardver) a go-ról meg fizikai (hallhatóság ,láthatóság).Hiába IP 67. Szóval ezért szeretnék a dolgok mögé látni! Viszont érdekel a véleményetek a mindennapokból és tapasztalatól!! Még egyszer Köszönöm!
2013. ápr. 12. 20:08
10/12 anonim válasza:
Bőven elég az a vas! Minőségi,egyedi,ram hiányban nem szenved. 1GHz proci nem kevés! Biztos nem 1 jobb van nála,de nem szabad elfelejteni az optimalizálást! Ha a kérdező biztosra akar menni,akkor tökéletes. Ennek semmi baja nem lesz! Ha nem zavar,hogy Meego(valaki szereti az egyediséget) akkor 58 ezret bőven megér. Ennyi erővel évente lehetne újat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!